danny
Читач
- Дописи
- 16
- Реакції
- 30
- Бали
- 5085
danny не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю цікаве питання. Як і напевне всі тут, маю близько 8 активних МФО. Всі протерміновані більше 6 місяців. У всіх є дані моєї картки ПриватБанку і час від часу вони намагаються з неї списати гроші (хаха, дурні). Я перейшов працювати на нову фірму, і тут просять по можливості відкрити на себе ФОП, бо я працюю з клієнтами, і часто за послуги люди оплачують готівкою на карту (до 1 млн грн в рік). Моя фірма працює з Приватом, і відповідно мені буде видана картка для отримання грошей за послуги саме в Приваті. В них не найкращий рівень довіри, оскільки вже були скандали про злив інфи, тож мене цікавить, чи є ризик що вони почнуть знімати гроші самостійно з банківської карти, звичайно ж з умовою шо я ніде її світити не буду, окрім роботи. В когось є подібний досвід?
Мені одного разу приходилось провести через "засвічену" карту більше 40 тис грн, і ви собі не уявляєте, як я трусився шоб нічо не зняли))) було прикольно
Мені одного разу приходилось провести через "засвічену" карту більше 40 тис грн, і ви собі не уявляєте, як я трусився шоб нічо не зняли))) було прикольно