Фоновый режим и разговор с коллектором

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 666
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Можливо не в темі напишу. Але сьогодні,30хв назад спілкувалась зі своєю кон. Особою,яка відпочивала в Єгипті. Записала вона відео ,звуки різних звірів у зоопарку на екскурсії. Зробила фоновий режим(я не розуміють,як це).
Дзвонять до неї калликі. ... Вона відповідає і тут рик ,крик мавп .вона кричить....і крик калла.))))))
Короче що з каллом не відомо,а кон,особа горда,мов пава.
-- Мені з ними так прикольно спілкуватись,а ти плакала-ридала,дуринда(це я))))). Це такий кайф чмирити когось,якщо є підходящий настрій.

Нє,вона мені дякує,за те що я втягнула її в це все)))))
І ось я подумала,можна так само,якось у фоновому режимі записати засідання суду,дзвонять калли а Ви включає те:
-А в мене суд з вами,......(тему розвивайте самі)......)))))))

Можливо не в темі напишу. Але сьогодні,30хв назад спілкувалась зі своєю кон. Особою,яка відпочивала в Єгипті. Записала вона відео ,звуки різних звірів у зоопарку на екскурсії. Зробила фоновий режим(я не розуміють,як це).
Дзвонять до неї калликі. ... Вона відповідає і тут рик ,крик мавп .вона кричить....і крик калла.))))))
Короче що з каллом не відомо,а кон,особа горда,мов пава.
-- Мені з ними так прикольно спілкуватись,а ти плакала-ридала,дуринда(це я))))). Це такий кайф чмирити когось,якщо є підходящий настрій.

Нє,вона мені дякує,за те що я втягнула її в це все)))))
І ось я подумала,можна так само,якось у фоновому режимі записати засідання суду,дзвонять калли а Ви включає те:
-А в мене суд з вами,......(тему розвивайте самі)......)))))))
А как они они в Эгипет дозвонились?))

Вважаю за недоцільне.
Суд з вами- з ким?
Підстава для судового засвдання?
Незабувайте, що все що Ви говорите може бути використнано як на Вашу користь, так і нашкоду Вам.
Тому моя думка - варто вживати лише ті слова, вирази й інші твори, які Вам, насамперед незашкодять.
І якщо дійде до дійсно судового розгляду, цей запис може бути сприйнятий як неповага до суду.

А как они они в Эгипет дозвонились?))
Ні вона,вже тут з ними розмовляла. Сьогодні в день прилетіла. До мене дзвонить,
-ти не перша,до мене подзвонила,а друзякі))))))
Вважаю за недоцільне.
Суд з вами- з ким?
Незабувайте, що все що Ви говорите може бути використнано як на Вашу користь, так і нашкоду Вам.
Тому моя думка - варто вживати лише ті слова, вирази й інші твори, які Вам, насамперед незашкодять.
І якщо дійде до дійсно судового розгляду, цей запис може бути сприйнятий як неповага до суду.
Дякую за турботу))) Ви новенький,будьте на форумі, багато нового для себе дізнаєтесь))) ....

Вважаю за недоцільне.
Суд з вами- з ким?
да ладно )

який суд? яка неповага ? які записи ?
Я Вас прошу

«Крик калла»
Ахахах, просто в голос :ahaha:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі