ФК СОЛВЕНТІС

• Автор теми Автор теми FatCat
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 5K

FatCat

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
30
Бали
3590
FatCat не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім миру!
Прийшов на пошту лист від ФК Солвентіс. За якийсь кредит п'ятирічної давності. Були мікрозайми. Не платив. Погрожували судами, забороною виїзда за кордон та інші стандартні страшилки. Може хтось знає що це за шарага? Пошук на форумі не дав результатів. Так заради спортивного інтересу

Так, по ним немає інфи...
А що в листі пишуть? Чого хочуть?

1753337351591.webp

Дочка ДиДжи Финанс!

Зрозуміло звідки ноги ростуть. Пінг понг мені теж недавно писали. Походу купили бракований товар ))

Чи є в когось свіжа інфа по ним?
Тільки купили договір вже хочуть тіло +70%

Чи є в когось свіжа інфа по ним?
Тільки купили договір вже хочуть тіло +70%
З ліцензуванням у них повний порядок. По судам "шастають" активно з 2025р. Рішень по справах за їхньою участю вистачає. Більшість суди задовільняють.(аналізуйте самі). Все залежить від істотних умов договору згідно до якого Ви отримували грошенята. Потрібно консультуватися з юристом. А ці всі розмови з "колегами по цеху" ніякого результату не дадуть. Зверніться до тутешніх юристів.

Вкладення

• солвентіс.webp
    солвентіс.webp
    61.4 Кб · Перегляди: 512
Дуже цікава контора, я внесла оплату по гарантійному листу , вже третій день чекаю довідку про закриття, але щось нею і не пахне. Але дійсно після того як з ними поспілкувалася , почали діджи фінанс знову писати. Я їм теж написала пропозицію за тіло, чекаю відповідь

Але дійсно після того як з ними поспілкувалася , почали діджи фінанс знову писати.
Вони якось зв'язані, бо мені DG і Солвентіс присилають на електронну пошту листи з однаковим оформленням.

Вони якісь непробиваємі,за тіло зовсім не погоджуються.Умов нормальних немає,тільки дзвінки і листи з погрозами.

Солвентіс це той же ПІНГ ПОНГ, з ними дійшла до апелляції, задяки Тарасу виграли суд першої інстанції, аппіляцію теж.

Солвентіс це той же ПІНГ ПОНГ, з ними дійшла до апелляції, задяки Тарасу виграли суд першої інстанції, аппіляцію теж.
Підкажіть, будь ласка, за яких умов виграли? У мене суд частково задовільнив, чи варто на апеляцію подавати?

Назад
Угорі