Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоесть, они Вам должны переплаты вернуть? А когда именно договор заключался?Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
в личку мне напишитеОсь такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
договір ще з червня місяця, я зрозуміла, що повинні повернути переплати, но я не пролонгувала, то по суті я повинна вернути їм тільки тіло, що я робити не збираюсь, тільки через суд, хоча там пишуть, що договір не дійсний, то навряд вони подадуть в суд, та й тіло щось близько 5 чи 6 тисяч, вже не пам'ятаюТоесть, они Вам должны переплаты вернуть? А когда именно договор заключался?
що саме Вам написати?в личку мне напишите
Пишите в форзу ссылаясь на решение. Пускай скинут Вам образец, на возврат средств.Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
Могут подать, в теории, форза судилась с теми, кто жаловался в Нацком и получал подобные ответы о недействительности договора или двухсторонней реституции.договір ще з червня місяця, я зрозуміла, що повинні повернути переплати, но я не пролонгувала, то по суті я повинна вернути їм тільки тіло, що я робити не збираюсь, тільки через суд, хоча там пишуть, що договір не дійсний, то навряд вони подадуть в суд, та й тіло щось близько 5 чи 6 тисяч, вже не пам'ятаю
що саме Вам написати?
По суті мені нема смислу їм писати, бо я не платила пролонгаціїПишите в форзу ссылаясь на решение. Пускай скинут Вам образец, на возврат средств.
Вы им должны только тело, если оплатили тело кредита и больше все остальное они должны вам вернуть. Можете написать в МФО предоставив ответ от Нацкома, но они врядили послушаются и начнут возвращать вам деньги (они гоблины только могут себе деньги выбивать а кому то отдавать то нет, даже после суда они тянут с возвратом) а Вы в суде будите иметь информацию что им отправляли данное письмо с просьбой вернуть деньги и ответ от нацкома.Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
Подскажите пожалуйста как Вы отправляли запрос в нацком? Электронка или письмо? И как долго ждали ответ? И что в запросе писали?Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
ПІППодскажите пожалуйста как Вы отправляли запрос в нацком? Электронка или письмо? И как долго ждали ответ? И что в запросе писали?