ФК "ФОРЗА" відповідь Нацкомфін

• Автор теми Автор теми Abramenko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K

Abramenko

Форумчанин
Дописи
216
Реакції
307
Бали
1443
Abramenko не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд

Вкладення

Тоесть, они Вам должны переплаты вернуть? А когда именно договор заключался?
договір ще з червня місяця, я зрозуміла, що повинні повернути переплати, но я не пролонгувала, то по суті я повинна вернути їм тільки тіло, що я робити не збираюсь, тільки через суд, хоча там пишуть, що договір не дійсний, то навряд вони подадуть в суд, та й тіло щось близько 5 чи 6 тисяч, вже не пам'ятаю
в личку мне напишите
що саме Вам написати?

Ось такий лист мені прийшов, я так зрозуміла, що нічого я їм платити не буду, тільки через суд
Пишите в форзу ссылаясь на решение. Пускай скинут Вам образец, на возврат средств.

договір ще з червня місяця, я зрозуміла, що повинні повернути переплати, но я не пролонгувала, то по суті я повинна вернути їм тільки тіло, що я робити не збираюсь, тільки через суд, хоча там пишуть, що договір не дійсний, то навряд вони подадуть в суд, та й тіло щось близько 5 чи 6 тисяч, вже не пам'ятаю

що саме Вам написати?
Могут подать, в теории, форза судилась с теми, кто жаловался в Нацком и получал подобные ответы о недействительности договора или двухсторонней реституции.

Мене та фірзя колекторам продала ще два роки тому..даже не помню кому

Вы им должны только тело, если оплатили тело кредита и больше все остальное они должны вам вернуть. Можете написать в МФО предоставив ответ от Нацкома, но они врядили послушаются и начнут возвращать вам деньги (они гоблины только могут себе деньги выбивать а кому то отдавать то нет, даже после суда они тянут с возвратом) а Вы в суде будите иметь информацию что им отправляли данное письмо с просьбой вернуть деньги и ответ от нацкома.

Подскажите пожалуйста как Вы отправляли запрос в нацком? Электронка или письмо? И как долго ждали ответ? И что в запросе писали?

Подскажите пожалуйста как Вы отправляли запрос в нацком? Электронка или письмо? И как долго ждали ответ? И что в запросе писали?
ПІП

ІНДЕТИФІКАЦІЙНИЙ КОД

Тел.066__________

Вулиця, №будинку, населений пункт,область, індекс

Я, ПІП, підтверджена тиску з боку компанії ТОВ " ФК "ФОРЗА".

ТОВ "ФК "ФОРЗА" стверджує що кредит мені був виданий на суму _________ грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають близько _________ грн від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля _________ грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від _________ №_______________ (строк дії договору 30 днів) укладений між ТОВ " ФК "ФОРЗА" та ПІП. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу [email protected]

дата ПІП
Писала на електронку, ну ще давно, в серпні, а відповідь тільки прийшла. Я так зрозуміла, що Нацкомфін звертались до Форза декілька разів стосовно документів. Зараз я думаю, що таке звернення може бути визнанням нами наших кредитів.

Назад
Угорі