First credit лякають судом

• Автор теми Автор теми Євгенія2024
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 2K

Євгенія2024

Форумчанин
Дописи
75
Реакції
20
Бали
283
Євгенія2024 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня шановні форумчани, щось шукала шукала по темі first credit але нічого не знайшла. Написав мені сьогодні в вайбер представник цієї компанії оформити кредит в first credit що мене передають колекторам і потім готують документи до суду. Хто з ними стикався? Чи пропонують вони за тіло? Чи взагалі якісь лояльні умови до закриття? Тіло 4 тис, хочуть 11 тис...

Нехай губу закатають, якщо навіть вони подадуть до суду, це все можна оскаржити за допомогою юриста чи адвоката

Нехай губу закатають, якщо навіть вони подадуть до суду, це все можна оскаржити за допомогою юриста чи адвоката
Та я це розумію, а ви не в курсі вони пропонують якість лояльні умови до закриття?

подають, подивіться судову владу, реєстр судових рішень. тіло 5, я закрила за 8, судитися буде дорожче.
Ну тоді хай подають, через суд всю суму зразу відвоювати не потрібно

Ну тоді хай подають, через суд всю суму зразу відвоювати не потрібно
якщо програєте суд, то плюс до всього судовий збір та витрати на їх адвоката. а це вже не такі й маленькі суми з тіла 4-5 тис, якщо порахувати. плюс 10 відстоків виконавцю, так і 20 тис.набіжить. да не відразу все платити, але теж забагато.

якщо програєте суд, то плюс до всього судовий збір та витрати на їх адвоката. а це вже не такі й маленькі суми з тіла 4-5 тис, якщо порахувати. плюс 10 відстоків виконавцю, так і 20 тис.набіжить. да не відразу все платити, але теж забагато.
Ну поживемо побачимо, всеодно нема чим зараз платити

Доброго дня шановні форумчани, щось шукала шукала по темі first credit але нічого не знайшла. Написав мені сьогодні в вайбер представник цієї компанії що мене передають колекторам і потім готують документи до суду. Хто з ними стикався? Чи пропонують вони за тіло? Чи взагалі якісь лояльні умови до закриття? Тіло 4 тис, хочуть 11 тис...
Доброго вечора ! Як ваші справи з first credit ? Були якісь вигідні пропозиції ? Також маю у них кредит, хотіла дізнатися, що від них очікувати

Доброго вечора ! Як ваші справи з first credit ? Були якісь вигідні пропозиції ? Також маю у них кредит, хотіла дізнатися, що від них очікувати
Уже просрочка 3 месяца они тело не предлагают. Отправляют только смс с оплатой

Уже просрочка 3 месяца они тело не предлагают. Отправляют только смс с оплатой
У мене теж 3 місяці вони навіть знижки ніякої не пропонують ,не тощо тіло,одні погрози в смс,у кого вони є чи були ,як поводять себе?

У мене теж 3 місяці вони навіть знижки ніякої не пропонують ,не тощо тіло,одні погрози в смс,у кого вони є чи були ,як поводять себе?
У мене з 2018 року борг у них
3000 грн
хочуть 4800, крім листів на email ніяк не відсвічують

на діалог не йдуть, нервові, хочуть 4800 і все
ну я їм сказав, що закрию за 50% тіла хоч сьогодні під гарантійний лист
або зустрінемось в суді)

поки мовчать, я там описував у сусідніх темах моє з ними спілкування

Добрий день,фірст кредіт скинули гарантійний, і я випадково обнаружила на білому фоні текст білими буквами. ось його зміст:
Якщо передбачається прощення (анулювання) частини основної суми (тіла) кредиту, відповідно до пп. «д» підпункту 164.2.17 пункту 164.2 статті 164 Податкового кодексу України Клієнт Позичальник є повідомлений Кредитором про прощення (анулювання) боргу та включення суму прощеного (анульованого) боргу до податкового розрахунку суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, у зв’язку із чим Клієнт самостійно сплачує податок з таких доходів та відображає їх у річній податковій декларації.
хтось може пояснити що це означає?

Добрий день,фірст кредіт скинули гарантійний, і я випадково обнаружила на білому фоні текст білими буквами. ось його зміст:
Якщо передбачається прощення (анулювання) частини основної суми (тіла) кредиту, відповідно до пп. «д» підпункту 164.2.17 пункту 164.2 статті 164 Податкового кодексу України Клієнт Позичальник є повідомлений Кредитором про прощення (анулювання) боргу та включення суму прощеного (анульованого) боргу до податкового розрахунку суми доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, у зв’язку із чим Клієнт самостійно сплачує податок з таких доходів та відображає їх у річній податковій декларації.
хтось може пояснити що це означає?
Це означає що якщо вам простили кредит, то на суму прощення вам доведеться оплатити податок бо він вам зарахується як дохід.

Назад
Угорі