Фінтраст Капітал ігнорує звернення

• Автор теми Автор теми Bones
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 239

Bones

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Bones не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мій борг по Credit7 було продано Фінтраст Капітал. В електронному листі від Credit7 були зазначені контакти Фінтраст Капітал, що зовсім не працюють: електронна пошта [email protected] – ніхто не відповідає, номер телефону +380964043816 вимкнений.

Після пошуку контактів в інтернеті, дзвонив за номером вказаним на сайті ТОВ «ФК «ФІНТРАСТ УКРАЇНА» – +380990698140 : автовідповідач, ніхто не відповідає. За номером, що вказаний на форумі +380936286381 також не можна додзвонитися – "рахунок абонента не дозволяє прийняти дзвінок".

Написав на електронну пошту [email protected] , отримав відповідь, спитали код ІНН, потім через тиждень написали суму до закриття. Я попросив гарантійний лист, на що отримав відмову.
"Сплачуйте за реквізитами, потім видаємо довідку". В реквізитах що вони надіслали відрізнявся номер рахунку IBAN від номеру рахунку який був вказаний в листі про продажу кредиту від Credit7.

Врешті вирішив надіслати їм на цей рахунок повну суму що вони вимагали. Надіслав на цю електронну адресу квитанцію, що я сплатив. Попросив надіслати довідку про закриття. Ніякої відповіді не отримав.

На мої листи вони не відповідають вже третій день, по телефону додзвонитися неможливо. Не знаю, що робити. Будь ласка, дайте пораду

в данному випадку є два варіанти: або чекати, або шукати якісь контакти ще

Назад
Угорі