Фінсфера в 2024 році як себе поводять? Поділіться досвідом

• Автор теми Автор теми Marta2222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Marta2222

Форумчанин
Дописи
97
Реакції
85
Бали
158
Marta2222 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю прострочку у фінсфері. Тільки почалася. Можливо хтось стикався з ними в 2024.

Коли йдуть на тіло +-
Чи телефонують 3-м особам?

Маю прострочку у фінсфері. Тільки почалася. Можливо хтось стикався з ними в 2024.

Коли йдуть на тіло +-
Чи телефонують 3-м особам?
В мене все через декілька днів позвонили до батьків. На початку ще спілкувалась з ними, бо не знала як себе поводити. Далі написала на них скаргу в НБУ та батьки написали. Чи дзвонять далі не знаю, бо в мене і рідних антиспам.

В мене все через декілька днів позвонили до батьків. На початку ще спілкувалась з ними, бо не знала як себе поводити. Далі написала на них скаргу в НБУ та батьки написали. Чи дзвонять далі не знаю, бо в мене і рідних антиспам.
Дякую за відповідь) також разок набрали батькам, далі затихли

Задовбують дзвінками та смс - лякалками. Дякувати Богу, моє оточення поки не чіпають

Зі мною на теперішній роботі ділились історіями двоє дівчат, що колись працювали в колекторських і МФО конторах. Так от, це два шкети по 1.5 метри, які в студентські роки так заробляли.
Усвідомлення того, що по той бік просто купа студентів і жіночок/чоловіків які читають свої вимоги та погрози з листочка моє допомогти змінити відношення до ситуації.

Назад
Угорі