Фінмоніторинг Ощаду заблокував рахунки, в тому числі і зарплатний.

Інженегр

Перевірений
Дописи
999
Реакції
1292
Бали
5310
Інженегр не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Тиждень тому, Ощад заблокував 2 рахунки, в тому числі один зарплатний, за "підозрілі операції". З "підозрілих операцій" були отримання заробітної плати, та купівля з іншого, валютного рахунку в цьому ж недолугому банку, товарів за кордоном.
Зп отримую повністю офіційно, підприємство є віп-клієнтом Ощаду. Якусь конкретну інформацію, по тому, що вони вважають "підозрілою активністю" мені ніхто не надав.
Написав заяву з поясненнями, додав всі необхідні довідки та документи - сказали чекати до місяця, коли розглянуть моє звернення та (можливо!) розблокують рахунки.
Також в бухгалтерії підприємства написав заяву на зміну рахунку для виплат, але на жаль змінять лише з 01.01.26. Виявляється, це не поодинокі випадки з блокуваннями.
У цій всій історії найбільше цікавить, чи можна якось отримати заблоковані кошти, наприклад готівкою в касі банку. Бо, блокування може затягнутися до місяця, я фактично залишаюся без коштів для існування на цей час.

З "підозрілих операцій" були отримання заробітної плати, та купівля з іншого, валютного рахунку в цьому ж недолугому банку, товарів за кордоном.
Ну, вот. Все понятно. А зачем ты зарплату получал?? Не на часі.
Вот за это и заблочил.
Якусь конкретну інформацію, по тому, що вони вважають "підозрілою активністю" мені ніхто не надав.
Естественно...
сказали чекати до місяця, коли розглянуть моє звернення та (можливо!) розблокують рахунки.
ска... Вот я , правда, не знаю, что тут написать. Вернее, знаю, но тогда меня надо будет забанить за нарушение правил. Без слов...
У цій всій історії найбільше цікавить, чи можна якось отримати заблоковані кошти, наприклад готівкою в касі банку. Бо, блокування може затягнутися до місяця, я фактично залишаюся без коштів для існування на цей час.
Насчет "получить в кассе банка" - не скажу, не в курсе, но можно подать заявление в банк, чтобы перевели средства на счёт в другом банке. Но!!
1. Ощад может же тоже месяц или полтора рассматривать (ну, пока позвонят в ссср, наверное, для уточнения дальнейших действий).
2. Банк, куда надо перевести средства тоже может заблочить счёт. Они не любят такие переводы.

Честно говоря, я даже не знаю, что посоветовать. Может есть смысл писать жалобу в НБУ? И, соответственно, приложить все квитанции, скрины и т.д.

Доброго дня. Тиждень тому, Ощад заблокував 2 рахунки, в тому числі один зарплатний, за "підозрілі операції". З "підозрілих операцій" були отримання заробітної плати, та купівля з іншого, валютного рахунку в цьому ж недолугому банку, товарів за кордоном.
Зп отримую повністю офіційно, підприємство є віп-клієнтом Ощаду. Якусь конкретну інформацію, по тому, що вони вважають "підозрілою активністю" мені ніхто не надав.
Написав заяву з поясненнями, додав всі необхідні довідки та документи - сказали чекати до місяця, коли розглянуть моє звернення та (можливо!) розблокують рахунки.
Також в бухгалтерії підприємства написав заяву на зміну рахунку для виплат, але на жаль змінять лише з 01.01.26. Виявляється, це не поодинокі випадки з блокуваннями.
У мене була схожа історія з іншими банками, але спробуйте писати лист щоб вони зробили повернення коштів на ваш рахунок іншого банку, мають напротязі 5 роб днів це зробити, ще кіпішу додайте на гор лінію

У мене була схожа історія з іншими банками, але спробуйте писати лист щоб вони зробили повернення коштів на ваш рахунок іншого банку, мають напротязі 5 роб днів це зробити, ще кіпішу додайте на гор лінію
Я про цей метод взнавав, кажуть, теж можуть розглядати місяць. Он і Admin підтверджує.
Це ж Ощад.

ой тут сочувствую, я там не только зп получал - еще и год работал (до сих пор снится).
уволиться - пройти квест с зимби и драконами (ты сразу после них в очереди)

ощад намного туже в таких вопросах. Были у меня с ними терки, думала либо я сейчас там кого-то убью, либо поеду в дурку.

Останнє редагування:
Назад
Угорі