Фінфорс бере оптом?

• Автор теми Автор теми Stephan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Stephan

Форумчанин
Дописи
26
Реакції
4
Бали
3560
Stephan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго, вельмишановні!
Ситуація стандартна-треба було,позичив у МФО підчас карантину,віддавати- на роботу ще не вийшли,карантин.А яж не "балабол",сказав віддам,значить,віддам...
І так проїхався по них до тіла в+/- 100000 на віддам.Ого,бачу,не виходить."Заліз у сніг",поки був.2 місяці там,можу сказати тільки по " готівочці" і "шг"- при 16 конторах самі набридливі при тілі 2-3 тис.
Питання в тому,що фінфорс(хулігани,можуть подзвонити з любого номеру з твоєї телефонної книги) вже мають 3 чи 4 моїх кредити.На хіба їм стільки?!))) В мене ще таліон є! Це по документах,які листами прислали.
Хто в курсі,вони по кожному договору будуть окремо кошмарити,чи як?

Доброго, вельмишановні!
Ситуація стандартна-треба було,позичив у МФО підчас карантину,віддавати- на роботу ще не вийшли,карантин.А яж не "балабол",сказав віддам,значить,віддам...
І так проїхався по них до тіла в+/- 100000 на віддам.Ого,бачу,не виходить."Заліз у сніг",поки був.2 місяці там,можу сказати тільки по " готівочці" і "шг"- при 16 конторах самі набридливі при тілі 2-3 тис.
Питання в тому,що фінфорс(хулігани,можуть подзвонити з любого номеру з твоєї телефонної книги) вже мають 3 чи 4 моїх кредити.На хіба їм стільки?!))) В мене ще таліон є! Це по документах,які листами прислали.
Так по кожному...

Доброго, вельмишановні!
просто морозтесь и дальше...

fargo, просто від них чортеня дзвонило і сказало,що куплять все(в УБКІ видно).Мені цікаво,для чого?

Neo, я так і подумав.Хай би всі забрали,щоб одну какаху топити)))

Ну и что, пускай скупают, всё равно все договора разные, объединить они их не могут.
Може мені спать вже пора,пле здається мені що хтось на форумі вже писав про це...що скуплять всі борги...і будуть платить одним колектрам..

Може мені спать вже пора,пле здається мені що хтось на форумі вже писав про це...що скуплять всі борги...і будуть платить одним колектрам..
Питання не в тому ,що було.Вони "дійсно" забрали (по смс) .От мене і цікавить,для чого.

Питання не в тому ,що було.Вони "дійсно" забрали (по смс) .От мене і цікавить,для чого.
у меня они перекупили только сслоун и мистеркеш, по сслоун с 9000 на 5500 съехали,но тоже много - на тело 4000, но оплата двумя платежами, и сказали, что в течении 20 дней нужна оплата и по мистеркеш, но пока денег у меня нет, не знаю,пойдут на уступки или нет

MilaS, те ж саме плюс e cash,здається, і ще якась лавочка,не пам'ятаю.З ними не говорив,через контактну прямим матом обіцяють пекло)
По людськи взагалі не говорять,тільки мати

MilaS, те ж саме плюс e cash,здається, і ще якась лавочка,не пам'ятаю.З ними не говорив,через контактну прямим матом обіцяють пекло)
Ну пекло багато хто обіцяє) Все залежить від того, як Ви відреагуєте на погрози. І навіть якщо оптом Ваші борги хтось закупить, то це проблеми тільки покупця) В мене Довіра вже третій викупила) Втомилася їх вітати з вигідними покупками)))

По людськи взагалі не говорять,тільки мати
мне звонил и писал на электронку адекватный вроде без матов, но с наездами, я сказала деньги после 20 числа могут какие-то быть, вот после 20 и сделала первый платеж по сслуон и хочу закрыть их вторым платежом в начале мая, но что с другим договором, там и сумма побольше и майские праздники впереди , а зп на карту неизвестно когда, и милоан сказал что продал коллекторам, каким еще не знаю, но если КК, то те могут и карты заблочить, короче веселый май предстоит, 5 контор осталось, а проблем...

Шарлотта, реакція була тільки один раз
дзвонить мама(мамин номер)
я-привет
воно-соси в ответ(в мене реакція???)
я-хто такий?
воно-кол..р,щас буду драть тебя...
я- а свого телефона немає?
воно-щас перезвоню со своего лайфа(лошара,досі додзвонюється,але за день близьких всіх за..бав.Причому з різними історіями,фантазер)
Вхідні не брали,я передзвонював.Якось так

Да, я помню эту тему.

А я і написала,що вже хто ізфорума писав про це...що викуплять всі борги...Не викупе одна кол компанія всі борги...на кожний каравай свій роток....

А я і написала,що вже хто ізфорума писав про це...що викуплять всі борги...Не викупе одна кол компанія всі борги...на кожний каравай свій роток....
Я писала, что талионовские звонилки всем утверждали, что купили все мои долги :pardon: Я за них очень рада...что освободили меня от долгов:thank_you:

Назад
Угорі