Щоденник Фінансова яма , порадьте як вийти з неї

• Автор теми Автор теми Boroda123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 1K

Boroda123

Читач
Дописи
9
Реакції
2
Бали
3
Boroda123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація наступна , набрав у всіх МФО які тільки давали можливість кредитів , досі висить розтрочка на карту монобанк , яка вже перевела карту у овердрафт , BITcapital з тілом на 950 вже погрожують що хребет вирвуть якщо не поверну їм 5000 usdt , та розглядаю можливість рефінансування хочаб будь де , тому що працювати на даний момент немає змоги за сианом здоров'я , зичити у рідних немає в кого . Порадьте з рефінансуванням , можливо хтось звертався . Сьогодні звернувся до якогось "Лівого" сайту який надає а-ля від 50000 до 750000 , та той запропонував послугу арбітражу за 650 грн , та після цього буде одобрено суму 100000 грн на карту протягом години .

Сьогодні звернувся до якогось "Лівого" сайту який надає а-ля від 50000 до 750000 , та той запропонував послугу арбітражу за 650 грн , та після цього буде одобрено суму 100000 грн на карту протягом години .
Просто втратите 650грн і все.
Раджу нічого не рефінансовувати, а збирати нерви в кулак і включати мороз по всіх боргах.

Просто втратите 650грн і все.
Раджу нічого не рефінансовувати, а збирати нерви в кулак і включати мороз по всіх боргах.
Так , я включив мороз , але все-таки багато зараз пропонують закрити за тіло . Чому цікавлюсь рефінансуванням , тому що у спадок перейшла земля і квартира , яка відверто кажучи мені непотрібна , та ось і хотілось би , щоб хтось направив на рефінансування адеватне , щоб я закрив все за тіло що зараз пропонують , та міг спокійно їм щомісяця виплачувати фіксовану суму , або оплатити після продажу ділянки та квартири

Ситуація наступна , набрав у всіх МФО які тільки давали можливість кредитів , досі висить розтрочка на карту монобанк , яка вже перевела карту у овердрафт , BITcapital з тілом на 950 вже погрожують що хребет вирвуть якщо не поверну їм 5000 usdt , та розглядаю можливість рефінансування хочаб будь де , тому що працювати на даний момент немає змоги за сианом здоров'я , зичити у рідних немає в кого . Порадьте з рефінансуванням , можливо хтось звертався . Сьогодні звернувся до якогось "Лівого" сайту який надає а-ля від 50000 до 750000 , та той запропонував послугу арбітражу за 650 грн , та після цього буде одобрено суму 100000 грн на карту протягом години .
Добрий день. Як давно почалися прострочки, і напишіть приблизно суми в якій МФО скільки.
Ви лише про біт кепітал написали

Добрий день. Як давно почалися прострочки, і напишіть приблизно суми в якій МФО скільки.
Ви лише про біт кепітал написали
Прострочки більше 2 місяців , загалом брав і у манівео , є гроші , додам , панго , лавіале , кредиткаса , ну справді з усіх які є , не погодили може 3-4 мфо)))
Сума тіла загалом в районі 130000 грн

Давайте будьте реалістом, ніхто вам не дасть кредит з прострочками в 2 міс.

Ніхто! Просто забудьте, не витрачайте час.

Це пункт 1.

Загалом не мало , мфо відходять на другий план в порівнянні з особистими проблемами та тим , що пережив за останній рік , та розглядаю саме такий варіант для заспокоєння внутрішнього себе , через неможливість працювати на даний момент та найближчих 3 місяці точно . Позичити немає у кого на жаль
Давайте будьте реалістом, ніхто вам не дасть кредит з прострочками в 2 міс.

Ніхто! Просто забудьте, не витрачайте час.

Це пункт 1.
Можливо існують організації , не банківські структури , які допомагють у вирішенні даного питання , можливо хтось стикався з таким та може порадити

Далі, по здоров'ю. Ви маєте групу інвалідності? Якщо так, то за кордон і заробляйте.

Якщо ні, то підшуковуйте роботу яка підходить під стан здоров'я.
Загалом не мало , мфо відходять на другий план в порівнянні з особистими проблемами та тим , що пережив за останній рік , та розглядаю саме такий варіант для заспокоєння внутрішнього себе , через неможливість працювати на даний момент та найближчих 3 місяці точно . Позичити немає у кого на жаль

Можливо існують організації , не банківські структури , які допомагють у вирішенні даного питання , можливо хтось стикався з таким та може порадити
Не існують.

Максимум, що реально це під заставу, і то в когось з приватних. Все інше вам не дадуть. А хто скаже, що дає, це буде брехня.

Далі, по здоров'ю. Ви маєте групу інвалідності? Якщо так, то за кордон і заробляйте.

Якщо ні, то підшуковуйте роботу яка підходить під стан здоров'я.

Не існують.

Максимум, що реально це під заставу, і то в когось з приватних. Все інше вам не дадуть. А хто скаже, що дає, це буде брехня.
немаю групи , у наш час накласти на себе руки легше , ніж отримати групу , якщо ти особа від 18 до 65 років , самі розумієте

а як не працюючи ви збираєтесь віддавати те що візьмете?

а як не працюючи ви збираєтесь віддавати те що візьмете?
Так ж вище написав , що у спадок перейшла земельна ділянка та квартира , яких по факту мені не потрібно ні зараз , ні у майбутньому . Погашати по 10к в місяць можливість є і буде в любому випадку , а після продажу непотрібного майна одразу закриття рефінансування якого я на даний момент так шукаю .

Так ж вище написав , що у спадок перейшла земельна ділянка та квартира , яких по факту мені не потрібно ні зараз , ні у майбутньому .
Це ваша справа звісно. Але вперше зустрічаю що квартира не потрібна.
При нормальному розкладі - здавати в оренду і маєте пожиттєву "пенсію"... але як вам не потрібна, то....
Погашати по 10к в місяць можливість є і буде в любому випадку , а після продажу непотрібного майна одразу закриття рефінансування якого я на даний момент так шукаю .
Так звісно... 99,99% потрапивших до нас на форум саме так і думали.

Так ж вище написав , що у спадок перейшла земельна ділянка та квартира , яких по факту мені не потрібно ні зараз , ні у майбутньому . Погашати по 10к в місяць можливість є і буде в любому випадку , а після продажу непотрібного майна одразу закриття рефінансування якого я на даний момент так шукаю .
Квартиру здавати. Маєте до кінця життя дохід.
Землю продати. Закрити МФО за тіло

Це ваша справа звісно. Але вперше зустрічаю що квартира не потрібна.
При нормальному розкладі - здавати в оренду і маєте пожиттєву "пенсію"... але як вам не потрібна, то....

Так звісно... 99,99% потрапивших до нас на форум саме так і думали.
Так , я читаю форум з першого дня прострочок , він мені допоміг заспокоїтись та не оплачувати пролонгацій і тому подібне

Я на 100 % вам кажу, ви із своїм кредитним рейтингом не знайдете кредит. А все інше не буде.

Приватні кредитори? Є історія де чувак програв багато в апарати, набрав кредитів, не міг погасити...ну все як часто є.
Взяв в борг у приватних, платити не міг якийсь час, так жінку насилували так, що на колінах від друзів випросив гроші і тим віддав.

Хочете все віддати? Шукайте вихід, як заробити, що продати і т д. Але не борги, щоб погасити борги

Квартиру здавати. Маєте до кінця життя дохід.
Землю продати. Закрити МФО за тіло
Квартира у такому стані , що банально ніхто не захоче там жити , а здавати її по 2к в місяць на мою думку краще продати

Квартира у такому стані , що банально ніхто не захоче там жити , а здавати її по 2к в місяць на мою думку краще продати
Ну до речі. Так дайте її під заставу. Тисяч 5000 дол. За неї ж дадуть? А це 200тис грн. Закриєте все, а потім будете повертати і буде час думати як далі. Продасте землю, віддасте за кредит. Ну і т.д

Блін...якщо це правда, то мені вже шкода, що так піде та квартира. Я би в ній ремонт зробив, і здавав

Назад
Угорі