Фінансова компанія " Інвестхіл Веста".

• Автор теми Автор теми Явор Євген
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 901

Явор Євген

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Явор Євген не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
підкажіть, дізнався що мій кредитор компанія - Інвестхілл Веста, але за адресою не можу її знайти, в офіс звісно мене ніхто не пускає, на телефони не відповідають!? При тому що я хочу розрахуватись і закрити кредит, можливо хтось з ними комунікував за останній час?

підкажіть, дізнався що мій кредитор компанія - Інвестхілл Веста, але за адресою не можу її знайти, в офіс звісно мене ніхто не пускає, на телефони не відповідають!? При тому що я хочу розрахуватись і закрити кредит, можливо хтось з ними комунікував за останній час?
То ще хто такі?

Без коментарів...
1681143284913.webp

Може поясните як так сталось?

Ну а як розрахуватись, якщо в офіс не пускають. Сивочолий охоронець каже: "Синку, вони вже давно не приймають, цієї, як його, ліцензії немає, нічого немає, та й нікого. Йди вже додому")

IMG_20230410_211956.jpg

І сайт у них цікавий
так. цікавий, але від цього простіше не стає. якщо коротко, мій кредитор ( первісний банк) вилучив оригінали документів на заставне майно, потім в 2016 він ліквідувався і продав мій борг пару разів, останній кредитор ці люди( ФК), тому я їх і хочу знайти. Звісно охорона каже не пущу і тут таких немає, бо як правило до них не закривати кредит приходять, ми всі це розуміємо, але, може у когось є дійсно актуальна інфо, буду дуже вдячний!
так. цікавий, але від цього простіше не стає. якщо коротко, мій кредитор ( первісний банк) вилучив оригінали документів на заставне майно, потім в 2016 банк ліквідувався і продав мій борг пару разів, останній кредитор ці люди( ФК), тому я їх і хочу знайти. Звісно охорона каже не пущу і тут таких немає, бо як правило до них не закривати кредит приходять, ми всі це розуміємо, але, може у когось є дійсно актуальна інфо, буду дуже вдячний!

Назад
Угорі