Фінансова компанія ЕЙС. Оформити кредит в МФО. Відгуки

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 4K

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня друзі!
Хто що чув по фінансову компанію ЕЙС?
Щось сьогодні почали наярювати

Первый раз слышу о такой, вроде и в реестре калов их нет. А что хотели то?
та я не відповідаю, зразу блокую, гетконтакт вибиває хто телефонує.
не маю бажання взагалі з ними щось говорити

Это вроде калехторы от Качай гроши, они создали себе фирму прокладку, как и Манивео с талион плюс.

Доброго дня друзі!
Це від качай гроші компанія , чи наярюють я незнаю , так як номер старий немаю, але я їм на електронну пошту писала і закрила за тіло.

Доброго дня друзі!
Там може то не кредит, а ці помагатєлі, нажміть і ми пришлемо вам ссилку на сайт зі списком МФО, бо мені таких багато дзвонили.

Там може то не кредит, а ці помагатєлі, нажміть і ми пришлемо вам ссилку на сайт зі списком МФО, бо мені таких багато дзвонили.

Ну в мене був кредит в Качай гроші , зайшовши в лк було написано , що продано фк ЕЙС , зв’язалась , оплатила тіло, інфу в убкі внесли .

А комусь приходив від них лист, за який треба заплатити за доставку? Таліон мене їм перекинув, а ці закидають макулатурою, але спочатку був просто лист заказний, а сьогодні прийшов пак паперу за який треба було заплатити 50 грн. В когось таке було, чи це мені поталанило. Лист я не забирала, Таліон 3 + роки без плати

А комусь приходив від них лист, за який треба заплатити за доставку? Таліон мене їм перекинув, а ці закидають макулатурою, але спочатку був просто лист заказний, а сьогодні прийшов пак паперу за який треба було заплатити 50 грн. В когось таке було, чи це мені поталанило. Лист я не забирала, Таліон 3 + роки без плати
не знаю, як ці роблять..але є деякі шараги, які судові документи так відправляють.
тож, раджу все таки отримати

не знаю, як ці роблять..але є деякі шараги, які судові документи так відправляють.
тож, раджу все таки отримати
На жаль, вже відмовилася. Зараз ще подивлюся на судовій владі, чи я там є
Так, судова влада порадувала. Це пісець. Манівео потім Таліон тепер ці. Просрочка 3 + роки. Що з цим можна зробити?

Так, судова влада порадувала. Це пісець. Манівео потім Таліон тепер ці. Просрочка 3 + роки. Що з цим можна зробити?
реєструйтесь в електронному суді.
якщо вони вам направляли поштою, то позов, скоріш за все, подавали через електронний суд.
відповідно там повинні бути документи.
і вже з ними до юриста)))

реєструйтесь в електронному суді.
якщо вони вам направляли поштою, то позов, скоріш за все, подавали через електронний суд.
відповідно там повинні бути документи.
і вже з ними до юриста)))
Ок, дякую

Назад
Угорі