Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
та я не відповідаю, зразу блокую, гетконтакт вибиває хто телефонує.Первый раз слышу о такой, вроде и в реестре калов их нет. А что хотели то?
Це від качай гроші компанія , чи наярюють я незнаю , так як номер старий немаю, але я їм на електронну пошту писала і закрила за тіло.Доброго дня друзі!
Хто що чув по фінансову компанію ЕЙС?
Щось сьогодні почали наярювати
Там може то не кредит, а ці помагатєлі, нажміть і ми пришлемо вам ссилку на сайт зі списком МФО, бо мені таких багато дзвонили.Доброго дня друзі!
Хто що чув по фінансову компанію ЕЙС?
Щось сьогодні почали наярювати
Там може то не кредит, а ці помагатєлі, нажміть і ми пришлемо вам ссилку на сайт зі списком МФО, бо мені таких багато дзвонили.
не знаю, як ці роблять..але є деякі шараги, які судові документи так відправляють.А комусь приходив від них лист, за який треба заплатити за доставку? Таліон мене їм перекинув, а ці закидають макулатурою, але спочатку був просто лист заказний, а сьогодні прийшов пак паперу за який треба було заплатити 50 грн. В когось таке було, чи це мені поталанило. Лист я не забирала, Таліон 3 + роки без плати
На жаль, вже відмовилася. Зараз ще подивлюся на судовій владі, чи я там єне знаю, як ці роблять..але є деякі шараги, які судові документи так відправляють.
тож, раджу все таки отримати
Так, судова влада порадувала. Це пісець. Манівео потім Таліон тепер ці. Просрочка 3 + роки. Що з цим можна зробити?На жаль, вже відмовилася. Зараз ще подивлюся на судовій владі, чи я там є
реєструйтесь в електронному суді.На жаль, вже відмовилася. Зараз ще подивлюся на судовій владі, чи я там є
Так, судова влада порадувала. Це пісець. Манівео потім Таліон тепер ці. Просрочка 3 + роки. Що з цим можна зробити?
Ок, дякуюреєструйтесь в електронному суді.
якщо вони вам направляли поштою, то позов, скоріш за все, подавали через електронний суд.
відповідно там повинні бути документи.
і вже з ними до юриста)))
так, звичайно.Tarass, чи можливо буде звернутися до вас за юридичною допомогою?