Fin Force повідомлення

• Автор теми Автор теми Irishka23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 4K

Irishka23

Форумчанин
Дописи
59
Реакції
30
Бали
33
Irishka23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ви ж тоді хто?

Вкладення

• S00204-185714.webp
    S00204-185714.webp
    32 Кб · Перегляди: 284
Я не знаю хто такі фін форс
У мене блок на всі невідомі номери,ні з ким не спілкуюся,мороз повний.Оплачую лише ті,що пропонують тіло.А таких не мало,як виявилось,так що всі не встигаю?.Колажів,приїздів додому не було.Дзвонили лише сестрі(більшість,але не всі),двоє чоловікові і ті ж двоє мамі.

«Страшно, очень страшно. Мы не знаем что это такое, если б знали что такое мы не знаем что это такое»

Цитаты великих и знаменитых ?

с1сЬки продают финфорсу
Понятно. Спасибо. Пусть себе развлекается. Я на мфо давно забила. Я им все простила и простилась а вот с банками воюю. Жду или надпись или суда.А мфошки єто чмошки
«Страшно, очень страшно. Мы не знаем что это такое, если б знали что такое мы не знаем что это такое»

Цитаты великих и знаменитых ?
Да совсем не страшно. Ведь уже никто не боится єтих мфошников с их факторингами и коллекторами. Я лично ружье купила-нажо как то виездние бригади встречать

Мен
А до этого сильно штормили ?мне тоже прислали сегодня такое,а до этого вообще была тишина,я тихонь ко думала обо мне забыли
і ця шарага поставили всі номера які нашли на цілу ніч на прозвон зі скритого і відправили родичам пopнoколлажи написали що виставлять в соцсеті а спочатку теж була тишина вони просто вичікують і винюхують гвн...ки
а если серьезно -кто такие єтот фин форм?дебильнле конечно смс
Деб....ли

Останнє редагування:
Мен

і ця шарага поставили всі номера які нашли на цілу ніч на прозвон зі скритого і відправили родичам Фотоколлажи написали що виставлять в соцсеті а спочатку теж була тишина вони просто вичікують і винюхують гвн...ки

Деб....ли
сколько они Вас не трогали?

Назад
Угорі