Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да все там уже порешали) Концерт окончен)Вот мысль пришла, а может с этой историей с СБУ все просроченные сейчас тулить начнут? Хотя объёмы, с другой стороны, какой калл такое потянет...
Ну да, особо и не рассчитывали, так, мысли вслух ) И труколлеру снова работенка на сбережение батареи и психосоматики, что ещё важнееДа все там уже порешали) Концерт окончен)
Дд! А как вы узнали сколько калы хотят ?наш тоже туда ушел ,можно было за 1800 остатка закрыть а они продали ,не успели закрыть,теперь те 7000 хотят
письмо прислалиДд! А как вы узнали сколько калы хотят ?
А за який термін прострочки Вам запропонували 1800грн?? Я так розумію це тілонаш тоже туда ушел ,можно было за 1800 остатка закрыть а они продали ,не успели закрыть,теперь те 7000 хотят
рік,і навіть більше з 2019 року ,ще була нацкомісія писали скарги і вони списали % ,було понад 54000 з тіла 10000 списали до 10000 потім до 6000 потім до 3700 і в 2021 було 1800 і продали,не було коштів закрити,закрили ще один еврогроші зі списанням 4000 . а цей не встиглиА за який термін прострочки Вам запропонували 1800грн?? Я так розумію це тіло
А що це за скарги???? До нац банку я так розумію??це Ви писали і звертались??? Поділіться будь ласка інформацією буду дуже вдячнарік,і навіть більше з 2019 року ,ще була нацкомісія писали скарги і вони списали % ,було понад 54000 з тіла 10000 списали до 10000 потім до 6000 потім до 3700 і в 2021 було 1800 і продали,не було коштів закрити,закрили ще один еврогроші зі списанням 4000 . а цей не встигли
это была нацкомисия котороя регулировала и контролировала мфо ,ее ликвидировали в 2020 теперь это нбу делаетА що це за скарги???? До нац банку я так розумію??це Ви писали і звертались??? Поділіться будь ласка інформацією буду дуже вдячна
А що саме Ви писали??? Можливо є якійсь зразок що долучали до зверненнч? Договір чи що саме, просили списання % і оплати ьіла??это была нацкомисия котороя регулировала и контролировала мфо ,ее ликвидировали в 2020 теперь это нбу делает
там были нарушения большие вот и списали,образец на сайте где-то есть в ресурсахА що саме Ви писали??? Можливо є якійсь зразок що долучали до зверненнч? Договір чи що саме, просили списання % і оплати ьіла??