Еврогроши позвонили на номер мамы.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Глашка49

Форумчанин
Дописи
478
Реакції
444
Бали
2775
Глашка49 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Некая курица по имени Марина Александровна позвонила на номер мамы несла всякую чушь что сама-сама имеет право хамить и т.д., за что была послана на курорт. Номер "госпожи" 068-296-16-35 как номер взяла непонятно

Некая курица по имени Марина Александровна позвонила на номер мамы несла всякую чушь что сама-сама имеет право хамить и т.д., за что была послана на курорт. Номер "госпожи" 068-296-16-35 как номер взяла непонятно
Сколько у вас просрочка?
Общаетесь с ними?

Я тоже с ней общалась,ужасная женщина!!!!и отцу она по ходу звонила,по манерам понятно,что она.Она не церемонится!!!

Добрый день!
Взял займ в ЕвроГроши
Сумма займа была 1300 грн сейчас 8354 , просрочка с 04.02.2019.
Что делать и чего от них можно ждать?
По адресу прописки не проживаю , там живет мать которая меня поставила в чёрный список , из за того что влез в кредиты МФО

Прийшли 3 відповіді з нацкомфін,єврогроші, кредит касса,манібум.
Єврогроші не надали документи,і сума не змінилася,що з ними робити?писати повторно?
Кредит касса не надала допументіа,але зменшила сумму,оплатив.
Манібум надав документи,цифри поміняли з 16000 до тіла 4000,оплатив 100 грн,повернули назад 16000,що з ними робити?

Знов писати

Прийшли 3 відповіді з нацкомфін,єврогроші, кредит касса,манібум.
Єврогроші не надали документи,і сума не змінилася,що з ними робити?писати повторно?
Кредит касса не надала допументіа,але зменшила сумму,оплатив.
Манібум надав документи,цифри поміняли з 16000 до тіла 4000,оплатив 100 грн,повернули назад 16000,що з ними робити?
Еврогроши не сразу сумму меняют, в моем случае после ответа нацкома прошло недели две наверное. Мне ответ шел в письменном виде, после получения письма где то через неделю изменили сумму и один день была телефонная атака, раз 7 звонили звонилки и два раза контактному. Видать прижало их.
А две недели я считаю так: письмо шло дней 7 это точно, укр почта наше все, ну и после получения письма прошло время

Добрый день!
Взял займ в ЕвроГроши
Сумма займа была 1300 грн сейчас 8354 , просрочка с 04.02.2019.
Что делать и чего от них можно ждать?
По адресу прописки не проживаю , там живет мать которая меня поставила в чёрный список , из за того что влез в кредиты МФО
Писать в нацком это точно.
Максимум могут письмо прислать на адрес прописки

Еврогроши не сразу сумму меняют, в моем случае после ответа нацкома прошло недели две наверное. Мне ответ шел в письменном виде, после получения письма где то через неделю изменили сумму и один день была телефонная атака, раз 7 звонили звонилки и два раза контактному. Видать прижало их.
А две недели я считаю так: письмо шло дней 7 это точно, укр почта наше все, ну и после получения письма прошло время

Писать в нацком это точно.
Максимум могут письмо прислать на адрес прописки
Ну мені листа ще не прийшло, тільки в електронному вигляді,а вчора звонила су4ка,я взяв трубку і мовчав,різну фігню говорила,намагалася образити,а далі через пару хвилин прийшло повідомлення на вайбер "что ты бедолага?" А я у відповідь
"Привіт,норм,як ти?ммм,хотів би нагадати що я написав на вас 2 жалоби в нацкомфін,і думаю що в поліцію можна за образи, тільки не потрібно п#здіти що нацкомфін не допоможе,100 звінків на день було від укркредитфінанс,з словами вам всерівно ніхто не допоможе,а як оказалось прийшло рішення,зменшили до тіла +50% і я його оплатив за пару днів, взагалі я 15 тис заплотив за останні 3 неділі і закрив декілька боргів і бабки ще є,криза закінчилась,і ще готовий 15 тисяч витрати для таких бидло як ви,раз так обзиваєтесь,не на ваш кредит,а на юриста який вас на ***** посадить,ну це тільки у випадку якщо нацкомфінпослуг не допоможе.
Можеш не паритися,бабки будуть,ну не ваших 37000 які ви намалювали,бабки будуть по рішенню нацкомфін,або рішенням суду,мені всерівно,хотя хотілося б твою рожу на суді побачити))))) і рожу того мyдaкa який кричав що заяву на мене накатає)ржав від душі,а зараз ще більше ржатиму,у вас там поговорюють проблеми з ліцензією,ой ще будуть)гарного дня)
А щоб не думало що блефую,скріни про оплати можу скинути,бережу їх,фото відповідей з нацкомфін тоже можу продемонструвати,і навіть копію жалоби на вас можу скинути))))
І навіть всі розмови з євро гроші можу скинути,всі розмови записую,для того щоб поставити людей на місце"
І після того як не було відповіді,потім добавив "Ау,Бедолага?)" і "Наговори ще мені на статтю)"
Скріни скидати тут ще не знаю як)ну як то кажуть після цього "ні отвєта,ні прівєта)"
хотя читав у вас тут що вони відразу сумму міняють,самі смішні.

Ну мені листа ще не прийшло, тільки в електронному вигляді,а вчора звонила су4ка,я взяв трубку і мовчав,різну фігню говорила,намагалася образити,а далі через пару хвилин прийшло повідомлення на вайбер "что ты бедолага?" А я у відповідь
"Привіт,норм,як ти?ммм,хотів би нагадати що я написав на вас 2 жалоби в нацкомфін,і думаю що в поліцію можна за образи, тільки не потрібно п#здіти що нацкомфін не допоможе,100 звінків на день було від укркредитфінанс,з словами вам всерівно ніхто не допоможе,а як оказалось прийшло рішення,зменшили до тіла +50% і я його оплатив за пару днів, взагалі я 15 тис заплотив за останні 3 неділі і закрив декілька боргів і бабки ще є,криза закінчилась,і ще готовий 15 тисяч витрати для таких бидло як ви,раз так обзиваєтесь,не на ваш кредит,а на юриста який вас на ***** посадить,ну це тільки у випадку якщо нацкомфінпослуг не допоможе.
Можеш не паритися,бабки будуть,ну не ваших 37000 які ви намалювали,бабки будуть по рішенню нацкомфін,або рішенням суду,мені всерівно,хотя хотілося б твою рожу на суді побачити))))) і рожу того мyдaкa який кричав що заяву на мене накатає)ржав від душі,а зараз ще більше ржатиму,у вас там поговорюють проблеми з ліцензією,ой ще будуть)гарного дня)
А щоб не думало що блефую,скріни про оплати можу скинути,бережу їх,фото відповідей з нацкомфін тоже можу продемонструвати,і навіть копію жалоби на вас можу скинути))))
І навіть всі розмови з євро гроші можу скинути,всі розмови записую,для того щоб поставити людей на місце"
І після того як не було відповіді,потім добавив "Ау,Бедолага?)" і "Наговори ще мені на статтю)"
Скріни скидати тут ще не знаю як)ну як то кажуть після цього "ні отвєта,ні прівєта)"
хотя читав у вас тут що вони відразу сумму міняють,самі смішні.
А я не общаюсь с ними вообще. Беру трубку с робота только. Кстати на вайбер писать пытались, сообщение состояло из моих ФИО и все. Я на него не ответила. Больше не писали. Не общайтесь с ними, нервы дороже. Мне нацком на почту(электронку) письмо не присылал, только в бумажном виде.
Они мне насчитали 15000 с тела 2500))) потом сами себе оплатили 12000, забавные

Sk1F09, І навіщо було платити 100 грн?! Такі питання одним платежем закриваються ! Де цифри змінилися ?! Тут більше питань ніж відповідей !!!

Ximera1989, Ігнорувати або домовлятися про списання частини суми ! Домовляйтеся на тіло + % за час користування, як варіант!

Sk1F09, І навіщо було платити 100 грн?! Такі питання одним платежем закриваються ! Де цифри змінилися ?! Тут більше питань ніж відповідей !!!

Ximera1989, Ігнорувати або домовлятися про списання частини суми ! Домовляйтеся на тіло + % за час користування, як варіант!

Навіщо платив 100 грн?тому що читав що після нацкомфіна сумма не росте,кидай хоть по 10 грн,і перевірочно кинув 100,сумма змінилась відразу,з 4000 повернули 16000 до рішення нацкома,а якщо б я кинув 4000 де були б гарантії що не намалювали 12000 ще доплатити? От наприклад з кредит кассою так же поступав,кинув 100 грн,сума зменшилась і на наступний день не виросла,потім кидав по 1000 кожен день поки не дійшов до тіла,і коли уже дійшов то на наступний день почали нараховувати % прийшлось закрити.

А я не общаюсь с ними вообще. Беру трубку с робота только. Кстати на вайбер писать пытались, сообщение состояло из моих ФИО и все. Я на него не ответила. Больше не писали. Не общайтесь с ними, нервы дороже. Мне нацком на почту(электронку) письмо не присылал, только в бумажном виде.
Они мне насчитали 15000 с тела 2500))) потом сами себе оплатили 12000, забавные
Нерви то дороще,і перший час я все і всіх ігнорив,потім почали прявляпрояв гроші і залежало від настрою брав трубку,говорив,не вівся на провокації,місцями підколював їх,по суті по телефону так і ні з ким не домовився,неадеквати телефонували які впринципі і слухати нічого не хотіли, оплатив тільки один кредит по рішенню нацкомфіна,один переплатив в 2 рази бо номер дружини найшли,а вона в мене всьому вірить і емоційна і один тоже переплатив в 2 рази,бо там тіло було всього 1500, хотів зменшити проблеми

на какой электронный адрес нацкома нужно писать?
Спасибо!

на какой электронный адрес нацкома нужно писать?
Спасибо!
Я два листа написав на офіційному сайті,а всі інші на сайті "Урядовий контактний центр" доречі він мені більше сподобався,написав,там є статус заяви,і рівно через місяць,день у день в лк приходить відповідь,а потім в письмовому форматі.зразок звернення брав на цьому сайті

Закрыл вчера кредит, сегодня опять звонили эти сцуки......

Закрыл вчера кредит, сегодня опять звонили эти сцуки......
Еврогроші?тому що в мене по ходу така фігня сьогодні була з кредит кассою,закрив і сьогодні було 3 дзвінка коли я народився в транспорті і не хотів говорити,а программа не бери трубки писала що це кредит каса,забив номер в гуглі і тпкож їх вибило,аж цікаво стало,колектори завтикали про закриття,чи хочуть напарити новий кредит

Мне с этого номера звонила некая Елена Валерьевна, неадекватная личность. Орала как резаная, поставила в рамки если не заплачу сегодня, будет звонить всем родственникам, знакомым, указала их номера, которые я не предоставляла. Что делать, не знаю, такой суммы нет.

У меня сегодня дочери в вайбер написали всякие гадости.. Я в шоке как таких убл*дков земля носит

У меня тело в еврогроши 2500,насчитали 12000, позвонила им говорю,готова внести сумму,но спешите часть процентов,они мне говорят , хорошо 10000,я говорю это много ,ну не устраивает и не нужно.
Как быть ?

У меня тело в еврогроши 2500,насчитали 12000, позвонила им говорю,готова внести сумму,но спешите часть процентов,они мне говорят , хорошо 10000,я говорю это много ,ну не устраивает и не нужно.
Как быть ?
Ждать. Сколько просрочка? У меня такое же тело. После письма в нацком списали до 4950. Так уже и висит два месяца без изменений

Ждать. Сколько просрочка? У меня такое же тело. После письма в нацком списали до 4950. Так уже и висит два месяца без изменений
Я писала в нацком на них но ответа нет ,и дозвониться не могу к ним ,что бы узнать решение
Может им сказать что я на них написала в нацком ,и то как то повлияет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу