Ну мені листа ще не прийшло, тільки в електронному вигляді,а вчора звонила су4ка,я взяв трубку і мовчав,різну фігню говорила,намагалася образити,а далі через пару хвилин прийшло повідомлення на вайбер "что ты бедолага?" А я у відповідь
"Привіт,норм,як ти?ммм,хотів би нагадати що я написав на вас 2 жалоби в нацкомфін,і думаю що в поліцію можна за образи, тільки не потрібно п#здіти що нацкомфін не допоможе,100 звінків на день було від укркредитфінанс,з словами вам всерівно ніхто не допоможе,а як оказалось прийшло рішення,зменшили до тіла +50% і я його оплатив за пару днів, взагалі я 15 тис заплотив за останні 3 неділі і закрив декілька боргів і бабки ще є,криза закінчилась,і ще готовий 15 тисяч витрати для таких бидло як ви,раз так обзиваєтесь,не на ваш кредит,а на юриста який вас на ***** посадить,ну це тільки у випадку якщо нацкомфінпослуг не допоможе.
Можеш не паритися,бабки будуть,ну не ваших 37000 які ви намалювали,бабки будуть по рішенню нацкомфін,або рішенням суду,мені всерівно,хотя хотілося б твою рожу на суді побачити))))) і рожу того мyдaкa який кричав що заяву на мене накатає)ржав від душі,а зараз ще більше ржатиму,у вас там поговорюють проблеми з ліцензією,ой ще будуть)гарного дня)
А щоб не думало що блефую,скріни про оплати можу скинути,бережу їх,фото відповідей з нацкомфін тоже можу продемонструвати,і навіть копію жалоби на вас можу скинути))))
І навіть всі розмови з євро гроші можу скинути,всі розмови записую,для того щоб поставити людей на місце"
І після того як не було відповіді,потім добавив "Ау,Бедолага?)" і "Наговори ще мені на статтю)"
Скріни скидати тут ще не знаю як)ну як то кажуть після цього "ні отвєта,ні прівєта)"
хотя читав у вас тут що вони відразу сумму міняють,самі смішні.