Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
последний ответ по электронной почте месяцев 8-9 назад был.Нужно урегулировать вопрос с ними.Хороший вопрос)
Как-то они затихли вообще.
Я даже не знаю, что и ответить)
Полагаю, что они сменилиориентациюсайт
Можливо в кредитній історії буде видно статус кредиту та кому проданий?А старье в убки как подчищать?!![]()
Наверное перейти на тот сайт, что указан на скрине и там списаться, мол, так и так, есть проблема, надо уладить.А старье в убки как подчищать?!![]()
А якщо він не проданий?)Можливо в кредитній історії буде видно статус кредиту та кому проданий?
последний ответ по электронной почте месяцев 8-9 назад был.Нужно урегулировать вопрос с ними.
никак. если кредит закрыт, а в убки не отображается, то нужно к ним обращаться, чтобы сменили статус кредита. а если висит проданный, то ничего не сделаете, пока не закроете. а так через десять лет все неактивные кредиты(закрытые) удаляются по сроку давностиА старье в убки как подчищать?!![]()
Платив їм за кредитом 2018 року в січні, але ще через сайтмабуть таки вони всьо.Так і не встиг я тіло внести.Мені прикро.Через сайт ніколи не платив, через комісію 10грн.І зараз вже з сайту до оплати і не виходить перейти,циклічне перезавантаження сторінки. Термінали,де без комісії можна було їх оплатить(колишні ibox перешиті в city24) познімали й поміняли на а банківські, а в тих що city 24 ,сама сама іконка creditup є,а коли вводиш номер телефону, платіж здійснити неможливо.Через groshi247 теж спробував, зайти або через відновлення паролю з фінансовим номером вказаним в crditup не виходить.
upd. через сайт ще можна без логіну чере іпн внести платіж, або через сайт портмоне, але з комісією в 10 грн.
upd2 знайшов їх вайбер, написав,чекаю.
Нажаль, борг нікуди не дінетьсяо, вже і сайт їхній ліг. А я сьогодні туди дозвонився.Випадково.Навіть не очікував. В мене тіло було 3.5 к, о.5к я за весь час наплатив в туди.Думав ще 3к, і розійдемся як старі друзі.Потім оплата через термінал без комісії лягла Жіночка в слухавку безапеляційно заявила 5к, ну ладно 4.5 , але щас і зараз(нараховано на сьогоднішній день 10к), а ви нічого не платили взагалі. Ну ось бачу я лежачій сайт їх... і ... трохи почекаю.
Гарантійку рік тому надсилали звідси:Чи знайшли Ви їхню діючу пошту?Хочу закртти гріхи молодості і ніде не відповідають.
та мне кажется, что они всё...Дякую.Буду стукати до них,бо висить з 2020 року бідолага кредит в них.