CreditUp Эта шарага еще работает?

• Автор теми Автор теми Mikisya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K

Mikisya

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
21
Бали
5090
Mikisya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый вечер. Подскажите пожалуйста, как с шарагой кредит Ап выйти на связь?
Где взять актуальные контакты? Буду благодарен за любую информацию.

Хороший вопрос)
Как-то они затихли вообще.

Я даже не знаю, что и ответить)

Полагаю, что они сменили ориентацию сайт
Screenshot_2025-09-02-18-40-03-545_com.android.chrome-edit.webp

А старье в убки как подчищать?!🥲
Наверное перейти на тот сайт, что указан на скрине и там списаться, мол, так и так, есть проблема, надо уладить.

Можливо в кредитній історії буде видно статус кредиту та кому проданий?
А якщо він не проданий?)

А старье в убки как подчищать?!🥲
никак. если кредит закрыт, а в убки не отображается, то нужно к ним обращаться, чтобы сменили статус кредита. а если висит проданный, то ничего не сделаете, пока не закроете. а так через десять лет все неактивные кредиты(закрытые) удаляются по сроку давности

мабуть таки вони всьо.Так і не встиг я тіло внести.Мені прикро.Через сайт ніколи не платив, через комісію 10грн.І зараз вже з сайту до оплати і не виходить перейти,циклічне перезавантаження сторінки. Термінали,де без комісії можна було їх оплатить(колишні ibox перешиті в city24) познімали й поміняли на а банківські, а в тих що city 24 ,сама сама іконка creditup є,а коли вводиш номер телефону, платіж здійснити неможливо.Через groshi247 теж спробував, зайти або через відновлення паролю з фінансовим номером вказаним в crditup не виходить.
upd. через сайт ще можна без логіну чере іпн внести платіж, або через сайт портмоне, але з комісією в 10 грн.

upd2 знайшов їх вайбер, написав,чекаю.

Останнє редагування:
мабуть таки вони всьо.Так і не встиг я тіло внести.Мені прикро.Через сайт ніколи не платив, через комісію 10грн.І зараз вже з сайту до оплати і не виходить перейти,циклічне перезавантаження сторінки. Термінали,де без комісії можна було їх оплатить(колишні ibox перешиті в city24) познімали й поміняли на а банківські, а в тих що city 24 ,сама сама іконка creditup є,а коли вводиш номер телефону, платіж здійснити неможливо.Через groshi247 теж спробував, зайти або через відновлення паролю з фінансовим номером вказаним в crditup не виходить.
upd. через сайт ще можна без логіну чере іпн внести платіж, або через сайт портмоне, але з комісією в 10 грн.

upd2 знайшов їх вайбер, написав,чекаю.
Платив їм за кредитом 2018 року в січні, але ще через сайт

о, вже і сайт їхній ліг. А я сьогодні туди дозвонився.Випадково.Навіть не очікував. В мене тіло було 3.5 к, о.5к я за весь час наплатив в туди.Думав ще 3к, і розійдемся як старі друзі.Потім оплата через термінал без комісії лягла Жіночка в слухавку безапеляційно заявила 5к, ну ладно 4.5 , але щас і зараз(нараховано на сьогоднішній день 10к), а ви нічого не платили взагалі. Ну ось бачу я лежачій сайт їх... і ... трохи почекаю.

о, вже і сайт їхній ліг. А я сьогодні туди дозвонився.Випадково.Навіть не очікував. В мене тіло було 3.5 к, о.5к я за весь час наплатив в туди.Думав ще 3к, і розійдемся як старі друзі.Потім оплата через термінал без комісії лягла Жіночка в слухавку безапеляційно заявила 5к, ну ладно 4.5 , але щас і зараз(нараховано на сьогоднішній день 10к), а ви нічого не платили взагалі. Ну ось бачу я лежачій сайт їх... і ... трохи почекаю.
Нажаль, борг нікуди не дінеться
В мене малювали 195,602 грн в УБКІ всі довгі 6 років)
Але закрив за тіло, оплат не було до цього, 8к

я звісно , спробую, буду намагатись, але в мене є сумніви,що закрию їх хотєлкі, так як вони хочуть, тіпу, а давайте дві піццот, рас щас,другий раз в кінці місяця. Я взагалі буду мабуть по 100-50 грн кидать їм , в кращому випадку,а то й меньше,але кожен день,без комісії через платіж по ібан з додатку банку, ібуду дзвонить,звірятись,і за перше криве слово на мою адресу(а такі зверхні настрої в їх голосах я вже почув), що мала дєнєх, або нєєбітє мазгі квітанціями па трі грівні, будуть послані далеко далеко.Але я буду старатись,чесно.
В мене одна мфо, не буду писать назву, в свій час через невиплату вліпила виконавчий напис,програла суд із його зносом(я тоді ще необстріляний був, на відшкодування правничої допомоги не подав), а потім пропонували реструктуризувати тіло...я тоді навіть призадумався,але на той час був зайнятий більш важливими справами(sex,drugs,rock@roll), і так нічого і не начав виплачувать, а мфо, у цьому році,о чудо, поновила кредитування. І куди той старий борг подівся з убкі, гадки не маю.А може й не подівся.якосьттак.

Все таки вони всьо, мабуть остаточно.сайт кредітап став давать переадресацію на веллфін ком юа, зробив тестовий платіж по IBAN,проплата в кабінеті не з'явилась, дзвоню , туди куди дозвонювався, трубку не беруть, щось пару разів мляво відповіли в вайбері, Все що хотів взнать, чи пройшов мій тестовий платіж, щоб по шаблону закрить залишок,і спитать чи приберуть борг з убкі, дзвонив, писав неодноразово, у відповідь тиша.Ну що ж.Почекаєм,де спливе в майбутньому , хто купить борг З себе моральну відповідальність знімаю.

Чи знайшли Ви їхню діючу пошту?Хочу закртти гріхи молодості і ніде не відповідають.

ой, и мне периодически оттуда наваливали

1763811189572.webp

нашел) это последнее письмо от них (год назад)

Останнє редагування:
Дякую.Буду стукати до них,бо висить з 2020 року бідолага кредит в них.

Дякую.Буду стукати до них,бо висить з 2020 року бідолага кредит в них.
та мне кажется, что они всё...
странно, что не продают никому, а когда потеряли лицензию, то как-то вяло пытались вернуть: ни нормальных условий, ничего. Короче, "эффективное управление"

Назад
Угорі