CreditKasa Есть тут счастливчики,которым сделала кредиткасса списания процентов после просрочки более года?

• Автор теми Автор теми Svetolqda
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 3K

Svetolqda

Форумчанин
Дописи
36
Реакції
7
Бали
283
Svetolqda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня займ с 2023 тело 5100,набедало 33178, не считая,что 16тыс были подарены в никуда. Общаться с ними,как я поняла уже,нет смысла(оtмoрoзки полнейшие) остальные займы уже поочередно закрываю,но за кассу больше всего переживаю,неужели только суд остаётся?!
Я,если что,суда не боюсь,но хотелось бы поскорее закрыть эту каку и желательно по телу без тяготни

Svetolqda, пожалуйста, не цитируйте свои же сообщения. Ниже есть форма для ответа в теме.

У меня займ с 2023 тело 5100,набедало 33178, не считая,что 16тыс были подарены в никуда. Общаться с ними,как я поняла уже,нет смысла(оtмoрoзки полнейшие) остальные займы уже поочередно закрываю,но за кассу больше всего переживаю,неужели только суд остаётся?!
Я,если что,суда не боюсь,но хотелось бы поскорее закрыть эту каку и желательно по телу без тяготни
Майже 6 років протермінування.
Пропонували за 30% від тіла.

6 років протермінування. На все.

Тиждень тому вийшов на зв'язок через фіолетову кнопку, запропонували тіло + процент за місяць користування, менше не можуть
ну, почекаю, спішити нікуди

Svetolqda, пожалуйста, не цитируйте свои же сообщения. Ниже есть форма для ответа в теме.
Извините
Майже 6 років протермінування.
Пропонували за 30% від тіла.
Это у вас На Все или на 30дней был займ?!

Якби подавали я би написав про це
Ну достают они знатно. Ещё и хамло такое постоянно попадается, сколько раз предлагала за полтора тела-на меня сразу такие предъявы,что обязана прям в десять раз больше тела выплачивать

Так виходило, що спілкувався з ними після півтора місяців – три рази. Два в вайбера, один раз на телеграм подзвонили.
Вони з першого разу мені писали, що я слачую, або будуть наслідки, кажу я почекаю наслідки.
Подзвонив на днях якийсь тіп, на телеграм. Я взагалі не вирубався, що це, бо телеграм ще до цього не дзвонив. Ну я підняв, все по шаблону. Дзвонить в 2 години дня, і каже до 18:00 маю оплатити 39 тисяч.

Кажу ви дуже цікаві люди звичайно. 45 днів в мене грошей немає, а за три години будуть.

Питаю, а що буде якщо не оплачу до 18, а він мені, що будуть наслідки.
Ну я і чекаю. А наслідків немає.

Ну і по темі. В 2020 закрив їх за тіло

Вони в мене достали всіх і вся були.

Ну достают они знатно.
Ну не знаю.
Мене ніхто не діставав, так як в мене за весь час протермінувань жодної розмови з будь-ким з них всіх.
Оточенню наярювали але в мене всі кого вважав за потрібне були попереджені.

Так виходило, що спілкувався з ними після півтора місяців – три рази. Два в вайбера, один раз на телеграм подзвонили.
Вони з першого разу мені писали, що я слачую, або будуть наслідки, кажу я почекаю наслідки.
Подзвонив на днях якийсь тіп, на телеграм. Я взагалі не вирубався, що це, бо телеграм ще до цього не дзвонив. Ну я підняв, все по шаблону. Дзвонить в 2 години дня, і каже до 18:00 маю оплатити 39 тисяч.

Кажу ви дуже цікаві люди звичайно. 45 днів в мене грошей немає, а за три години будуть.

Питаю, а що буде якщо не оплачу до 18, а він мені, що будуть наслідки.
Ну я і чекаю. А наслідків немає.

Ну і по темі. В 2020 закрив їх за тіло

Вони в мене достали всіх і вся були.
Т.е закрыли через полтора месяца?!

тело они предлогают в конце , это гдето , после года прострочки , 4-5 месяцев +, потом если не оплатили тело опять все хотелки
У вас теж саме Каса, чи На Все?
І коли це було?
и какой договор , явно не 300 дней ?

тело они предлогают в конце , это гдето , после года прострочки , 4-5 месяцев +, потом если не оплатили тело опять все хотелки

и какой договор , явно не 300 дней ?
А мені чомусь не пропонували ні чого, через 8 місяців суд, перенесли вже 2 рази, сума 4 а хочуть 20, перехочуть, я писала їм і просила і мені вам не положено, но хай йдуть за кораблем

Брал кредит в начале 23года через 10 месяцев предложили тело.Тут наверное как повезет.

3 роки протермінованих будо , закрила за пів тіла
Какая сумма тела была и делали проплаты до закрытия?!
Брал кредит в начале 23года через 10 месяцев предложили тело.Тут наверное как повезет.
Мне тоже предлагали,но на тот момент не было средств

Т.е закрыли через полтора месяца?!

Ні. Закривав я їх в 2020 за тіло. Скільки було протермінування, не пам'ятаю.

А то півтора місяці тепер пройшло, і мені три рази грозили, що будуть наслідки. Я їм сказав, що я почекаю наслідки.

Назад
Угорі