Есть такие кого не выпустили из за кредитов заграницу

• Автор теми Автор теми Fgy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Fgy

Only read
Дописи
1912
Реакції
2059
Бали
1268
Fgy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Есть такие кого не выпустили из за кредитов заграницу?

Думаю за мфо нет)

Только по решению суда могут не выпустить, мфо редко подают в суды, из тех, чтт у меня е гроши и маники только могут подать, от е гроши жду суда 6500 тело насчитали 30 + и растёт, маники на месте стоят.

Меня интересует карты банка которые на прострочке бол года

Теж хочу за це узнать. Є куча мфо,всі на просрочках, платить більше не збираюсь, пролонгаціями нагодувала, всі в чс. Хочу із чоловіком поїхати за кордон працювати, бо вирішила що їх до сраки,хочемо ремонт в квартирі. Так от, думаю, пустять мене чи ні?)) Знаю,що багато ту писали за це, але заспокойте будь-ласка,бо я щось нервую трохи. Буду тільки подавати документи на загран паспорт, чи є можливість,що із за цих чмошників мені його не дадуть?

Все куда-то убегают...даже Месси с Барсы бежит

Теж хочу за це узнать. Є куча мфо,всі на просрочках, платить більше не збираюсь, пролонгаціями нагодувала, всі в чс. Хочу із чоловіком поїхати за кордон працювати, бо вирішила що їх до сраки,хочемо ремонт в квартирі. Так от, думаю, пустять мене чи ні?)) Знаю,що багато ту писали за це, але заспокойте будь-ласка,бо я щось нервую трохи. Буду тільки подавати документи на загран паспорт, чи є можливість,що із за цих чмошників мені його не дадуть?
Не грозит вам никакой запрет на выезд до тех пор, пока не будет решения суда и открыто исполнительное производство по нему. И только если гос исполнитель решит что вы жестко уклоняетесь от исполнения решения, он может подать ходатайство о запрете.

• Подобається
Реакції: Fgy
Не грозит вам никакой запрет на выезд до тех пор, пока не будет решения суда и открыто исполнительное производство по нему. И только если гос исполнитель решит что вы жестко уклоняетесь от исполнения решения, он может подать ходатайство о запрете.
А загран паспорт можуть не дати?
Дякую за відповідь))

Anna85, біометрію отримала спокійно, на днях маю іхати. Візу зробили без проблем

Anna85, біометрію отримала спокійно, на днях маю іхати. Візу зробили без проблем
А куди збираєтесь? Візу робочу робили? Бо чоловік хоче у Польшу, він туди вже два рази їздив, а я щось за Чехію більше думаю, чи Німеччину. Там якось більше платять. От не знаю,як поступити

А куди збираєтесь? Візу робочу робили? Бо чоловік хоче у Польшу, він туди вже два рази їздив, а я щось за Чехію більше думаю, чи Німеччину. Там якось більше платять. От не знаю,як поступити
Куда подальше с конченого нашего государства

Anna85, доречі біометрію зробили за тиждень - терміновий

Теж хочу за це узнать. Є куча мфо,всі на просрочках, платить більше не збираюсь, пролонгаціями нагодувала, всі в чс. Хочу із чоловіком поїхати за кордон працювати, бо вирішила що їх до сраки,хочемо ремонт в квартирі. Так от, думаю, пустять мене чи ні?)) Знаю,що багато ту писали за це, але заспокойте будь-ласка,бо я щось нервуПю трохи. Буду тільки подавати документи на загран паспорт, чи є можливість,що із за цих чмошників мені його не дадуть?
Согласна со всем выше написанным. Спокойно приводите желаемое в действительное. И едьте. Ещё раз повторюсь, спокойно проехала 2 границы, уже 2 недели в "ссылке". Жизнь продолжается, единственное ностальгия по Родине.

Куда подальше с конченого нашего государства
От і мама моя просить нас,що б ми куди подалі виїжджали звітси,бо тут нічого хорошого не чекає. То думаємо поа працювати, а далі видно буде. Але переживаю,що із за цих грьобаних мфо я не зможу залишитись за кордоном( і ще переживаю, я то уїду , а моїх рідних будуть тут кошмарить за мене, мама то навчена,трубку ні від кого не бере, а от як до бабусі доберуться, то капець((
Anna85, доречі біометрію зробили за тиждень - терміновий
ну я терміновий не думаю, ми на осінь плануємо, літо ще тут поки

Anna85, бабушке поменяйте симку, я вон своим и сестре, и зятю поменяла, а остальные(муж и сын в курсе, сыну даже дала добро послать на..... суд) уехала со спокойной душой, а остальные кому я дорога(если конечно найдут) не поведутся на эту фигню всю.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі