Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не грозит вам никакой запрет на выезд до тех пор, пока не будет решения суда и открыто исполнительное производство по нему. И только если гос исполнитель решит что вы жестко уклоняетесь от исполнения решения, он может подать ходатайство о запрете.Теж хочу за це узнать. Є куча мфо,всі на просрочках, платить більше не збираюсь, пролонгаціями нагодувала, всі в чс. Хочу із чоловіком поїхати за кордон працювати, бо вирішила що їх до сраки,хочемо ремонт в квартирі. Так от, думаю, пустять мене чи ні?)) Знаю,що багато ту писали за це, але заспокойте будь-ласка,бо я щось нервую трохи. Буду тільки подавати документи на загран паспорт, чи є можливість,що із за цих чмошників мені його не дадуть?
А загран паспорт можуть не дати?Не грозит вам никакой запрет на выезд до тех пор, пока не будет решения суда и открыто исполнительное производство по нему. И только если гос исполнитель решит что вы жестко уклоняетесь от исполнения решения, он может подать ходатайство о запрете.
Дякую за відповідь))Не грозит вам никакой запрет на выезд до тех пор, пока не будет решения суда и открыто исполнительное производство по нему. И только если гос исполнитель решит что вы жестко уклоняетесь от исполнения решения, он может подать ходатайство о запрете.
Нет, не могут. При выдаче паспорта нет проверки на кредиты или долгиА загран паспорт можуть не дати?
Дякую, від душі, Ви мене заспокоїли!Нет, не могут. При выдаче паспорта нет проверки на кредиты или долги
А куди збираєтесь? Візу робочу робили? Бо чоловік хоче у Польшу, він туди вже два рази їздив, а я щось за Чехію більше думаю, чи Німеччину. Там якось більше платять. От не знаю,як поступитиAnna85, біометрію отримала спокійно, на днях маю іхати. Візу зробили без проблем
Уже дали я на взлете)А загран паспорт можуть не дати?
Дякую за відповідь))
Куда подальше с конченого нашего государстваА куди збираєтесь? Візу робочу робили? Бо чоловік хоче у Польшу, він туди вже два рази їздив, а я щось за Чехію більше думаю, чи Німеччину. Там якось більше платять. От не знаю,як поступити
Значить буду пробувати)))Уже дали я на взлете)
Согласна со всем выше написанным. Спокойно приводите желаемое в действительное. И едьте. Ещё раз повторюсь, спокойно проехала 2 границы, уже 2 недели в "ссылке". Жизнь продолжается, единственное ностальгия по Родине.Теж хочу за це узнать. Є куча мфо,всі на просрочках, платить більше не збираюсь, пролонгаціями нагодувала, всі в чс. Хочу із чоловіком поїхати за кордон працювати, бо вирішила що їх до сраки,хочемо ремонт в квартирі. Так от, думаю, пустять мене чи ні?)) Знаю,що багато ту писали за це, але заспокойте будь-ласка,бо я щось нервуПю трохи. Буду тільки подавати документи на загран паспорт, чи є можливість,що із за цих чмошників мені його не дадуть?
От і мама моя просить нас,що б ми куди подалі виїжджали звітси,бо тут нічого хорошого не чекає. То думаємо поа працювати, а далі видно буде. Але переживаю,що із за цих грьобаних мфо я не зможу залишитись за кордоном( і ще переживаю, я то уїду , а моїх рідних будуть тут кошмарить за мене, мама то навчена,трубку ні від кого не бере, а от як до бабусі доберуться, то капець((Куда подальше с конченого нашего государства
Anna85, доречі біометрію зробили за тиждень - терміновий
ну я терміновий не думаю, ми на осінь плануємо, літо ще тут поки