Есть ли смысл писать, если уже продали коллекторам?

• Автор теми Автор теми Альвина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 711

Альвина

Читач
Дописи
15
Реакції
1
Бали
3
Альвина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка , чи є сенс писати листа до нацкому, якщо єноти продали колекторській компанії?

Манівео толіан + в особистому кабінеті висвітлюється інформація що мій кредит продано
это может быть пугалка, майкредит - писал, что уже занимаются специалисты - по факту, никому ничего продано не было)

Я думаю что нет смысла писать если продали, я на КК и Джобер написала. Ответ пришол, что была переуступка.

Доброго дня ! Підкажіть будь ласка , чи є сенс писати листа до нацкому, якщо єноти продали колекторській компанії?
Моя думка писати не варто,як що пишете,визнаєте свій борг.Як що продали колекторам,то їм Ви точно нічого не повинні платити.

Манівео толіан + в особистому кабінеті висвітлюється інформація що мій кредит продано
і мене манівео таліону продали, ті зрідка смс-ки поки присилають. Чи дзвонять,не знаю, ні з ким не спілкуюсь. В нацком ні на кого поки не писала, на форумі думки розходяться у форумчан, є сенс чи ні, от я для себе ще поки і не вирішила, писать чи не писать....

Вот ответ о проданом займе.

Вкладення

• IMG_20190730_150056.webp
    IMG_20190730_150056.webp
    82.1 Кб · Перегляди: 38
  • IMG_20190730_150342.webp
    IMG_20190730_150342.webp
    96.7 Кб · Перегляди: 37
это может быть пугалка, майкредит - писал, что уже занимаются специалисты - по факту, никому ничего продано не было)
Там просто пролонгацій було більше чим саме тіло кредиту. Тому як у цій ситуації бути не знаю.

Назад
Угорі