mixail
Читач
- Дописи
- 19
- Реакції
- 4
- Бали
- 5060
mixail не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет.
Да простит меня топикстартер, не хочу плодить новые темы.
Был у меня суд с моно. Хотели 68000 тела и 59000 процентов.
Подали відзив (с адвокатом), результат - удовлетворили частично,присудили отдать тело 68к(уже неплохо)
Решение суда:
reyestr.court.gov.ua
Хочу щас подать апеляцию. Подскажите, есть за что зацепиться? Для меня неплохо било б хотя б уменьшить сумму тела на 31000 которие фигурируют в деле, то что я вносил на карту. Можно ето указивать в апеляции или дальше стоять на своем чтоб полностью признать договор недействительним?
Умиляет етот кусок:
Да простит меня топикстартер, не хочу плодить новые темы.
Был у меня суд с моно. Хотели 68000 тела и 59000 процентов.
Подали відзив (с адвокатом), результат - удовлетворили частично,присудили отдать тело 68к(уже неплохо)
Решение суда:
Єдиний державний реєстр судових рішень
Умиляет етот кусок:
З матеріалів справи вбачається, що 09 грудня 2017 року відповідач підписав Анкету-заяву до Договору про надання банківських послуг. До позовної заяви позивачем долучено також ксерокопію паспорта відповідача та його ідентифікаційного коду.
Належності йому вказаних документів та власноручного підпису в Анкеті-заяві відповідач не оспорює, як і належності йому зазначеної в позові кредитної картки та отримання кредитних коштів на неї після підписання Анкети-заяви. Крім того, деталізованою випискою про рух коштів підтверджується і використання відповідачем коштів (систематична оплата в інтернет магазинах, поповнення в терміналі, зняття готівки в банкоматі, проведення карткових розрахунків в торговельних мережах тощо).
Зважаючи, що фактично отримані та використані позичальником кошти в добровільному порядку АТ «Універсал Банк» не повернуті, суд приходить до висновку про стягнення з відповідача на користь позивача заборгованості за наданим кредитом у сумі 68022,25 грн.
Тоесть я должен доказивать что не получал карту?
Належності йому вказаних документів та власноручного підпису в Анкеті-заяві відповідач не оспорює, як і належності йому зазначеної в позові кредитної картки та отримання кредитних коштів на неї після підписання Анкети-заяви. Крім того, деталізованою випискою про рух коштів підтверджується і використання відповідачем коштів (систематична оплата в інтернет магазинах, поповнення в терміналі, зняття готівки в банкоматі, проведення карткових розрахунків в торговельних мережах тощо).
Зважаючи, що фактично отримані та використані позичальником кошти в добровільному порядку АТ «Універсал Банк» не повернуті, суд приходить до висновку про стягнення з відповідача на користь позивача заборгованості за наданим кредитом у сумі 68022,25 грн.
Тоесть я должен доказивать что не получал карту?