есть ли смысл обращаться в исполнительную?

• Автор теми Автор теми 11:11
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 465

11:11

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
11:11 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуация такая. Финпроммаркет и Остапенко, в 2020 году сделали мне инн. Исполнитель долго искал счета, нашел только в привате (почему то искал по старой фамилии) и закрыл их. Но приватом я с 2012 не пользовалась, так что на блокировку счета было все равно. В итоге документ отправили назад. Другие счета исправно функционируют по сей день.
Сейчас оформляла карту пакунок малюка, данные в привате обновились. Если идти в исполнительную и просить разблокировать приват, не будет ли такого, что они просто блокнут все карты, а одну оставят, с этим лимитом в 13 тыс/мес.? Я полный ноль в этих делах, буду очень благодарна каким либо советам.

Ситуация такая. Финпроммаркет и Остапенко, в 2020 году сделали мне инн. Исполнитель долго искал счета, нашел только в привате (почему то искал по старой фамилии) и закрыл их. Но приватом я с 2012 не пользовалась, так что на блокировку счета было все равно. В итоге документ отправили назад. Другие счета исправно функционируют по сей день.
Сейчас оформляла карту пакунок малюка, данные в привате обновились. Если идти в исполнительную и просить разблокировать приват, не будет ли такого, что они просто блокнут все карты, а одну оставят, с этим лимитом в 13 тыс/мес.? Я полный ноль в этих делах, буду очень благодарна каким либо советам.
Якщо виконавець відправив виконавчий документ стягувачу без виконання, то ніхто вам нічого не блокуватиме по новому рахунку.
Виконавче провадження ж закрите.

Якщо виконавець відправив виконавчий документ стягувачу без виконання, то ніхто вам нічого не блокуватиме по новому рахунку.
Виконавче провадження ж закрите.
стягувач може знову подати на виконання, тому треба скасовувати напис.

стягувач може знову подати на виконання, тому треба скасовувати напис.
Це так... теоретично. Бо не чув/не бачив щоб таке чудили ( я за повторне звернення з написом ).
А на рахунок знесення напису - так тут ніби без варіантів. По іншому арешт ніхто не прибере. Та й петляти з написом, який 99,99% зноситься в суді, все життя теж для мене не варік взагалі.

Це так... теоретично. Бо не чув/не бачив щоб таке чудили ( я за повторне звернення з написом ).
в даний момент теж не чув.
але ця норма напрягає
Повернення виконавчого документа стягувачу з підстав, передбачених цією статтею, не позбавляє його права повторно пред’явити виконавчий документ до виконання протягом строків, встановлених статтею 12 цього Закону, крім випадків, коли виконавчий документ не підлягає виконанню

в даний момент теж не чув.
але ця норма напрягає
Ну так... але ж ніби то заборонили по написам відкривати нові провадження. А поновлювати хз. Це ж ніби нове провадження. Крч я хз шо сказати. В нас все неможливе завжди можливе

А поновлювати хз. Це ж ніби нове провадження. Крч я хз шо сказати. В нас все неможливе завжди можливе
[POSTS=5000]є можливість все це обійти. правда, дууууже великий ризик для виконавця отримали люлів[/POSTS]

Назад
Угорі