Если при открытом Исполнительном производстве, заблокировать карточку, они всё равно снимут начисление?

• Автор теми Автор теми Карен
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 892

Карен

Форумчанин
Дописи
88
Реакції
27
Бали
2590
Карен не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
всем привет, был суд уже сняли 3 зарплату с картки сейчас снова прийдет зарплата и снова снимут всю суму, если заблокировать картку и с роботы перечислят на нее деньги они тоже автоматически пойдут на погашения кредита или нет? договориться что б зарплату не кидали на картку никак не можем.

всем привет, был суд уже сняли 3 зарплату с картки сейчас снова прийдет зарплата и снова снимут всю суму, если заблокировать картку и с роботы перечислят на нее деньги они тоже автоматически пойдут на погашения кредита или нет? договориться что б зарплату не кидали на картку никак не можем.
юрист вам поможет!

юрист вам поможетта вже подали заяву до суду ще 22 числа а толку як судя відпустці а коли прийде невідомо . поки вона прийде вже і не треба буде бо залишилось шось 18 тис зняти зп тай по всьому а толку тоді з того и вже буде ухвалене рішення чи ні як що зарплати все вже перекриють

та вроде кабы обеспечение должно быть.....

Я ничего не понял.
Какой был суд?
Что значит "сняли 3 зарплату"?
Кто заблокирует?

Я ничего не понял.
Какой был суд?
Что значит "сняли 3 зарплату"?
Кто заблокирует?
був суд по боргу за опалення , вони подали в суд. суд задовільнив, відкрили виконавче провадження, і відповідно заблокували усі рахунки зняли усю зарплату 1,2 місяць це вже третій йде , до адвоката звернулись написали заяву про скасування судового наказу, але суддя у відпустці відновідно рішення суду ще не було сьогодні нарахують зп і можна сказати усі кошти вже будуть виплачені..

був суд по боргу за опалення , вони подали в суд. суд задовільнив, відкрили виконавче провадження, і відповідно заблокували усі рахунки зняли усю зарплату 1,2 місяць це вже третій йде , до адвоката звернулись написали заяву про скасування судового наказу, але суддя у відпустці відновідно рішення суду ще не було сьогодні нарахують зп і можна сказати усі кошти вже будуть виплачені..
Ну так Ви вже маєте адвоката. Працюйте із ним.

Ну так Ви вже маєте адвоката. Працюйте із ним.
так але я хтіла спитати чи в когось було таке і чи можна якось вирішити питання на рахунок того щоб не втратити зараз цю зп хто з таким стикався

В почему всю з/п снимают, должны же процент снимать

звонила до виконавчого сказала що вона не писала заяву на роботу на те щоб знімали % а знімає повну суму
сказала виплатите повністю суму розблокую картку "ука ще та

звонила до виконавчого сказала що вона не писала заяву на роботу на те щоб знімали % а знімає повну суму

Обратитесь в бухгалтерию и обьясните ситуацию.У меня снимали 40% и нажизнь денег не хватало.В бухгалтерии посоветовали написать заяв

Чтобы деньги не шли на вашу карту обратитесь в бухгалтерию и хотя бы временно получите свою зарплату.Мне при блокировке карты посоветовали написать заяву на имя главного бухгалтера(Прошу перерахувати мою заробітню плату за серпень місяц на картковий рахунок моєї співробітниці взв'язку з втратою картки.)Писала 2р в месяц за первую половину месяца аванс и вторую.Както так

Обратитесь в бухгалтерию и обьясните ситуацию.У меня снимали 40% и нажизнь денег не хватало.В бухгалтерии посоветовали написать заяв

Чтобы деньги не шли на вашу карту обратитесь в бухгалтерию и хотя бы временно получите свою зарплату.Мне при блокировке карты посоветовали написать заяву на имя главного бухгалтера(Прошу перерахувати мою заробітню плату за серпень місяц на картковий рахунок моєї співробітниці взв'язку з втратою картки.)Писала 2р в месяц за первую половину месяца аванс и вторую.Както так
Я теж писала заяву, але не вказувала, що загубила картку та за який місяць. Це були оздоровчі та відпускні. Також заяву - дозвіл писала колега, на карту якої були перераховані мої гроші. Добре, що є люди, які підтримають та допоможуть, а не відвернуться від тебе.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі