Если проблемы с МФО,стоит ли открывать ФОП?

• Автор теми Автор теми Ольга 1991
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 671

Ольга 1991

Форумчанин
Дописи
174
Реакції
58
Бали
3625
Ольга 1991 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Здравствуйте!почти 2 года просрочки в МФО....Первый год был самым тяжёлым (много звонков,не только мне) угрозы и.т.д...
Сейчас хочу попробовать себя в новом деле в сфере IT.... вот,думаю как быть?
Сейчас затишье,но что бы себе не сделать хуже......

Здравствуйте!почти 2 года просрочки в МФО....Первый год был самым тяжёлым (много звонков,не только мне) угрозы и.т.д...
Сейчас хочу попробовать себя в новом деле в сфере IT.... вот,думаю как быть?
Сейчас затишье,но что бы себе не сделать хуже......
Однозначно пробовать.
Почему это недоразумение в виде "говорящего телефона" должно вас стопорить в каких либо начинаниях.
Успехов в реализации ваших планов.

Доброгодня всім, підскажіть будь-ласка; сьогодні на роботі постало негайне питання або офіційка або фоп. маю просрочки в мфо більше року боюся про те що будуть дзвонити на роботу якщо офіційно, а якщо фоп то можливо буде потім тяжко закрити. переживаю за дзвінки на роботу, думаю як фоп то не так боязно. а як вони взнають якщо людина влаштувалася офіц. по коду? підскажіть як краще поступпити

Доброгодня всім, підскажіть будь-ласка; сьогодні на роботі постало негайне питання або офіційка або фоп. маю просрочки в мфо більше року боюся про те що будуть дзвонити на роботу якщо офіційно, а якщо фоп то можливо буде потім тяжко закрити. переживаю за дзвінки на роботу, думаю як фоп то не так боязно. а як вони взнають якщо людина влаштувалася офіц. по коду? підскажіть як краще поступпити
Мабуть краще офіційно оформитися

краще офіційно, бо фоповські рахунки можуть потім і заблокувати... а так трохи легше, ну тобто якщо офіційно оформитись

С закрытием проблем не будет, если работодатель на ЕСВ не кинет.

Назад
Угорі