Електрона заява кіберполіцію на мфо.

• Автор теми Автор теми Wvasakk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Wvasakk

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
27
Бали
5090
Wvasakk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.

Підскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.
Тоже интересует! Хотя это все безрезультатно!

Якраз на мфо потрібна кіборг поліція, що на** їх рознесла))) якщо кіберполіцію, бо на їхньому сайті є розділ звернень, заповнюєте всі пункти і висилаєте, вони передзвонять потім для уточнення

Bolt, идите сюда, тут человек не правильно департамент правоохранительных органов назвал, можно исправить и сострить))

Тут к сожалению игнор больше результата даст. ибо как правило не всегда они реагируют на всякие заявления

Mercato®, документів немає. Проглантації робила, непомню скільки.
Тіло вродіби було 3000, а зараз 5500 хотять. Смс приходить

Wvasakk, якщо подасьте заяву суто про дзвінки та погрози, 95%, що буде відмова.
Треба документально доводити, що ніякого договору не існує, гроші не отримували.

А якщо були проглантації? Що робити в такому випадку?

Wvasakk, якщо подасьте заяву суто про дзвінки та погрози, 95%, що буде відмова.
Треба документально доводити, що ніякого договору не існує, гроші не отримували.
Тоді потрібно запрошувати договір та номер рахунку на який поступали гроші. Я правильно зрозуміла?

Назад
Угорі