Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже интересует! Хотя это все безрезультатно!Підскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.
Якраз на мфо потрібна кіборг поліція, що на** їх рознесла))) якщо кіберполіцію, бо на їхньому сайті є розділ звернень, заповнюєте всі пункти і висилаєте, вони передзвонять потім для уточненняПідскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.
Bolt, идите сюда, тут человек не правильно департамент правоохранительных органов назвал, можно исправить и сострить))Підскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.
Тут к сожалению игнор больше результата даст. ибо как правило не всегда они реагируют на всякие заявленияПідскажіть будь ласка, як можна написати електроне звернення в кіборг поліцію на кешбері. Телефонують мені, знайомим по 40 разів на день. Коли я їх номера незалишала.
Дякую.выше написала )
Куда бы вы не написали, ожидаемого результата вы можете и не получить, поскольку мфо не спешит придерживаться законов.А куди можна на них написати???
Дякую.
Тоді потрібно запрошувати договір та номер рахунку на який поступали гроші. Я правильно зрозуміла?Wvasakk, якщо подасьте заяву суто про дзвінки та погрози, 95%, що буде відмова.
Треба документально доводити, що ніякого договору не існує, гроші не отримували.