Е кеш и тело. Кто закрывал?

Ирина Николаевна

Форумчанин
Дописи
512
Реакції
358
Бали
5225
Ирина Николаевна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Месяц просрочки, звонят предлагают за тело закрыть, но гарантийку не присылает типа компания. Говорит, Вам в личном кабинете спишут до тела и в течении полу часа оплатите, потом можно справку о закрытии. Может быть такое или розвод?

Месяц просрочки, звонят предлагают за тело закрыть, но гарантийку не присылает типа компания. Говорит, Вам в личном кабинете спишут до тела и в течении полу часа оплатите, потом можно справку о закрытии. Может быть такое или розвод?
они вроде меняют цифру в ЛК

А у вас давно просрочка? У меня вообще переплаты не было. Наверное всё таки розвести хотят
ну смотрите, вам решать.читала что они списывают и закрывают. я рисковала с быстрозаймом. это решение каждого.не советуют закрывать без гарантийки. а решать вам
3й месяц

ну смотрите, вам решать.читала что они списывают и закрывают. я рисковала с быстрозаймом. это решение каждого.не советуют закрывать без гарантийки. а решать вам
3й месяц
Я тоже так думаю. Это ещё и с деньгами расстаться нужно...зачем спешить))) подожду наверное, когда сначала кто-то другой заплатит и у них будут деньги на бумагу для гарантийки) вы за переплаты каких-то спилок писали нацком?

Хороша організація, після місячного ігнора, запропонувала оплатити тіло, змінили сумму в особистому кабінеті і прислали гарантійний лист. І я оплатив, тепер пропонують 9000, думаю чи брати))

Я платила так.на свой страх и риск.закрыли

Всім привіт. Хочу поділитися вчорашньою історією. Був кредит у мого чоловіка в Є-кеш 3000, жодної пролонгації. 2 тижні прострочки. Ще до прострочки чоловік видалив фб, інсту, перевів вайбер на інший номер. Ми ще дурні просили реструктуризацію, писали їм на електронну пару листів. Вони відповіли, що реструктуризація у них не передбачена. З 1 дня почалися дзвінки та смс йому, мені і свекрусі. Ми з чоловіком на труколері, повний ігнор, ні разу ні з ким не розмовляли. А от свекруха піднімала трубку, правда вони її питали чи вона "жена"?. Ну я і свекрусі виписала, що то аферисти, щоб всіх посилала і трубку не брала. В ітозі 28 числа прийшло смс, що акція і можна закрити за тіло. Я отписала, що без гарантійки нічого оплачувати не будем. 29 числа пише на телеграм дівчина, що то акція і якщо ми оплатимо тіло, то все спишеться. Ми довго сумнівалися, але на форумі прочитала, що були люди, яким так закрили. За що їм велике дякую. Вобщем оплатили 3000, лягли спати, вранці встаємо, в кабінеті дійсно все списано і запропоновано новий. Я зразу ж написала в телеграмі, щоб вислали довідку про відсутність заборгованості і подала запит про видалення кабінету. Хоч чоловіку буде спокій, бо у випадку мого кредиту, то у мене вже почалися погрози в смс і фото паспорта в вайбер(((
Ось скріни.

Вкладення

• IMG-8cc617df578dbd11410139391a1ea425-V.webp
    IMG-8cc617df578dbd11410139391a1ea425-V.webp
    72.2 Кб · Перегляди: 31
Мне тоже предлагают за тело, просрочка месяц , вот думаю, но очень хотелось бы избавиться, не звонила т.к. на сегодняшний день ещё нет этой суммы
Хороша організація, після місячного ігнора, запропонувала оплатити тіло, змінили сумму в особистому кабінеті і прислали гарантійний лист. І я оплатив, тепер пропонують 9000, думаю чи брати))
Они могут предлагать, но могут и не дать, у меня с другими так было, по сей день смс шлют

Назад
Угорі