Всім привіт. Хочу поділитися вчорашньою історією. Був кредит у мого чоловіка в Є-кеш 3000, жодної пролонгації. 2 тижні прострочки. Ще до прострочки чоловік видалив фб, інсту, перевів вайбер на інший номер. Ми ще дурні просили реструктуризацію, писали їм на електронну пару листів. Вони відповіли, що реструктуризація у них не передбачена. З 1 дня почалися дзвінки та смс йому, мені і свекрусі. Ми з чоловіком на труколері, повний ігнор, ні разу ні з ким не розмовляли. А от свекруха піднімала трубку, правда вони її питали чи вона "жена"?. Ну я і свекрусі виписала, що то аферисти, щоб всіх посилала і трубку не брала. В ітозі 28 числа прийшло смс, що акція і можна закрити за тіло. Я отписала, що без гарантійки нічого оплачувати не будем. 29 числа пише на телеграм дівчина, що то акція і якщо ми оплатимо тіло, то все спишеться. Ми довго сумнівалися, але на форумі прочитала, що були люди, яким так закрили. За що їм велике дякую. Вобщем оплатили 3000, лягли спати, вранці встаємо, в кабінеті дійсно все списано і запропоновано новий. Я зразу ж написала в телеграмі, щоб вислали довідку про відсутність заборгованості і подала запит про видалення кабінету. Хоч чоловіку буде спокій, бо у випадку мого кредиту, то у мене вже почалися погрози в смс і фото паспорта в вайбер(((
Ось скріни.