Е гроши. НБУ Кредитпроминвест. Киберполиция. ПремиумАктив.

• Автор теми Автор теми Sjl28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 3K

Sjl28

Форумчанин
Дописи
118
Реакції
20
Бали
318
Sjl28 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чи є такі хто писав скаргу в НБУ на перерахунок % чи повернення переплати або закриття кредиту на ці шараги ? Який був результат? Вдалось щось добитись?

Чи є такі хто писав скаргу в НБУ на перерахунок % чи повернення переплати або закриття кредиту на ці шараги ? Який був результат? Вдалось щось добитись?
Почитайте в данном разделе:НБУ, НКФУ, 1545

Якщо раніше нацком робив хоть щось, і іноді дійсно допомогав з кредитами. То від НБУ толку ніякогл взагалі. Відповідь для всіх одна: « якщо щось не влаштовує, в суд»

Якщо раніше нацком робив хоть щось, і іноді дійсно допомогав з кредитами. То від НБУ толку ніякогл взагалі. Відповідь для всіх одна: « якщо щось не влаштовує, в суд»
Пипец , відчай повний

Та какое ещё отчаяние, Вы чего? ?
Да просто забейте на этот биомусор и не платите им ни копейки вообще (без суда)! И займите позицию: что-то хотят они — пускай идут или в суд, или на другое слово (тоже из 3 букв и через "у")! И точка.
И мониторьте вот эти 2 реестра:
Судова влада України (в поле "сторона по справі" вводите свои ФИО, поиск и смотрите)
Автоматизована система виконавчого провадження (на предмет, не сделали ли у говнонотариуса незаконную исполнительную надпись, которая спокойно сносится в суде)
И всё. И не надо вообще ничего тут бояться и отчаиваться.
Просто не платите этим существам сами ничего и ни о чём с ними не договаривайтесь и не разговаривайте. Там разговаривать не о чем.

Я писал в НБУ жалобу на Е гроши по поводу начисления процентов. Тело 8 тыс . На момент написания жалобы в кабинете долг был 62 тыс (точно уже не помню, но что-то около этого). Я заскринил данные с кабинета. изначально кредит был под акционный процент. Ответ пришёл и к нему был приложен расчет долга за подписью Корецкой..... в расчёте было 9 тыс с копейками т.е. даже акционный процент оставили))) Так что, возможно, смысл есть

Я писал в НБУ жалобу на Е гроши по поводу начисления процентов. Тело 8 тыс . На момент написания жалобы в кабинете долг был 62 тыс (точно уже не помню, но что-то около этого). Я заскринил данные с кабинета. изначально кредит был под акционный процент. Ответ пришёл и к нему был приложен расчет долга за подписью Корецкой..... в расчёте было 9 тыс с копейками т.е. даже акционный процент оставили))) Так что, возможно, смысл есть
А давно это было?

Скажите пожалуйста, кто звонил в 102 с жалобой на Кредитпроминвест, помогло? А то выходные, не знаю када обращаться, а соседей донимают капец как.

Скажите пожалуйста, кто звонил в 102 с жалобой на Кредитпроминвест, помогло? А то выходные, не знаю када обращаться, а соседей донимают капец как.
Я писала.Але в мене участковий був на своєму місці.Він іх трішки прозвонив і вони злились за день,ні дозвонів ні звінків....хутко зникли ....потім тіло просили..

Я писала.Але в мене участковий був на своєму місці.Він іх трішки прозвонив і вони злились за день,ні дозвонів ні звінків....хутко зникли ....потім тіло просили..
Ви писали на ім`я участкового чи начальнику поліції?

Там шаблон дали в участкового.Я не дивилася на ім'я кого було.Накатала і все.Що всі вихідні кошмарили?
Ага. Уже паніка. Не знаю, що робити і сьогодні також вихідний. Цікаво чи працює наша поліція
Позвонила в 102 оставила заяву . Посмотрим что будет.

Останнє редагування:
Там шаблон дали в участкового.Я не дивилася на ім'я кого було.Накатала і все.Що всі вихідні кошмарили?
А можна якось дізнатись номер з вайбера ?бо розіслали моє фото,а номер ніде не знаходить ,незнаю хто це

Номер з якого розіслали?
+420721613766
Номер з якого розіслали?
Незнаю чи зе кредит чи кредитпромінвест
Номер з якого розіслали?
Ше звонять до колишньої сусідки шо я на неї 20000 взяла ,а шось номера в мене ні один не знаходить

+420721613766

Незнаю чи зе кредит чи кредитпромінвест

Ше звонять до колишньої сусідки шо я на неї 20000 взяла ,а шось номера в мене ні один не знаходить
Ну вони можуть розсилати з будь якого номера.....вони це можуть...в мене прєміум родичам далеким увесь великдень перевели....

Вкладення

• ACDC0950-1BA2-4643-A5A0-2BFDF37BEFFE.webp
    ACDC0950-1BA2-4643-A5A0-2BFDF37BEFFE.webp
    60.3 Кб · Перегляди: 57
Меня вчера начали кошмарить, каждую минуту звонили,соседям звонили,мол я на них 20000т. Гривен взял. И в пол третьего ночи звонили на жены телефон,и родителям

Меня вчера начали кошмарить, каждую минуту звонили,соседям звонили,мол я на них 20000т. Гривен взял. И в пол третьего ночи звонили на жены телефон,и родителям
В мене таке було, дня три тривало.Всю роботу тереризували, дзвонили директору і його дружині.Потім пропали.Через три місяці знову по всіх пройшлися.

Назад
Угорі