Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Почитайте в данном разделе:НБУ, НКФУ, 1545Чи є такі хто писав скаргу в НБУ на перерахунок % чи повернення переплати або закриття кредиту на ці шараги ? Який був результат? Вдалось щось добитись?
Якщо раніше нацком робив хоть щось, і іноді дійсно допомогав з кредитами. То від НБУ толку ніякогл взагалі. Відповідь для всіх одна: « якщо щось не влаштовує, в суд»Чи є такі хто писав скаргу в НБУ на перерахунок % чи повернення переплати або закриття кредиту на ці шараги ? Який був результат? Вдалось щось добитись?
Пипец , відчай повнийЯкщо раніше нацком робив хоть щось, і іноді дійсно допомогав з кредитами. То від НБУ толку ніякогл взагалі. Відповідь для всіх одна: « якщо щось не влаштовує, в суд»
Я писал в НБУ жалобу на Е гроши по поводу начисления процентов. Тело 8 тыс . На момент написания жалобы в кабинете долг был 62 тыс (точно уже не помню, но что-то около этого). Я заскринил данные с кабинета. изначально кредит был под акционный процент. Ответ пришёл и к нему был приложен расчет долга за подписью Корецкой..... в расчёте было 9 тыс с копейками т.е. даже акционный процент оставили))) Так что, возможно, смысл естьЧи є такі хто писав скаргу в НБУ на перерахунок % чи повернення переплати або закриття кредиту на ці шараги ? Який був результат? Вдалось щось добитись?
А давно это было?Я писал в НБУ жалобу на Е гроши по поводу начисления процентов. Тело 8 тыс . На момент написания жалобы в кабинете долг был 62 тыс (точно уже не помню, но что-то около этого). Я заскринил данные с кабинета. изначально кредит был под акционный процент. Ответ пришёл и к нему был приложен расчет долга за подписью Корецкой..... в расчёте было 9 тыс с копейками т.е. даже акционный процент оставили))) Так что, возможно, смысл есть
Скажите пожалуйста, кто звонил в 102 с жалобой на Кредитпроминвест, помогло? А то выходные, не знаю када обращаться, а соседей донимают капец как.
Я писала.Але в мене участковий був на своєму місці.Він іх трішки прозвонив і вони злились за день,ні дозвонів ні звінків....хутко зникли ....потім тіло просили..Скажите пожалуйста, кто звонил в 102 с жалобой на Кредитпроминвест, помогло? А то выходные, не знаю када обращаться, а соседей донимают капец как.
Ви писали на ім`я участкового чи начальнику поліції?Я писала.Але в мене участковий був на своєму місці.Він іх трішки прозвонив і вони злились за день,ні дозвонів ні звінків....хутко зникли ....потім тіло просили..
Там шаблон дали в участкового.Я не дивилася на ім'я кого було.Накатала і все.Що всі вихідні кошмарили?Ви писали на ім`я участкового чи начальнику поліції?
Ага. Уже паніка. Не знаю, що робити і сьогодні також вихідний. Цікаво чи працює наша поліціяТам шаблон дали в участкового.Я не дивилася на ім'я кого було.Накатала і все.Що всі вихідні кошмарили?
А можна якось дізнатись номер з вайбера ?бо розіслали моє фото,а номер ніде не знаходить ,незнаю хто цеТам шаблон дали в участкового.Я не дивилася на ім'я кого було.Накатала і все.Що всі вихідні кошмарили?
Номер з якого розіслали?А можна якось дізнатись номер з вайбера ?бо розіслали моє фото,а номер ніде не знаходить ,незнаю хто це
+420721613766Номер з якого розіслали?
Незнаю чи зе кредит чи кредитпромінвестНомер з якого розіслали?
Ше звонять до колишньої сусідки шо я на неї 20000 взяла ,а шось номера в мене ні один не знаходитьНомер з якого розіслали?
Ну вони можуть розсилати з будь якого номера.....вони це можуть...в мене прєміум родичам далеким увесь великдень перевели....+420721613766
Незнаю чи зе кредит чи кредитпромінвест
Ше звонять до колишньої сусідки шо я на неї 20000 взяла ,а шось номера в мене ні один не знаходить
Ні один номер не можу знайти(Ну вони можуть розсилати з будь якого номера.....вони це можуть...в мене прєміум родичам далеким увесь великдень перевели....
В мене таке було, дня три тривало.Всю роботу тереризували, дзвонили директору і його дружині.Потім пропали.Через три місяці знову по всіх пройшлися.Меня вчера начали кошмарить, каждую минуту звонили,соседям звонили,мол я на них 20000т. Гривен взял. И в пол третьего ночи звонили на жены телефон,и родителям