е-гроші з тіла 6500 нарахували вже 15000 за 2 дні

• Автор теми Автор теми Ddddd
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 837

Ddddd

Форумчанин
Дописи
32
Реакції
34
Бали
878
Ddddd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Звонили е-гроші з тіла 6500 вже 15000, сьогодні 2 день протермінування. Сказали кожен день будуть капати відсотки 300 грн. Сказала, що таких коштів не маю і не буду зараз сплачувати. Заплатіть відсотки або закрийте і візьміть новий. Сказала ні,я уже набралася, дякую. Зафіксували відмову. Начитала ся, боюся що буде жесть повна.

закрийте і візьміть новий.
Пусть задний проход себе закроют.
Зафіксували відмову
Зафиксируйте идиотизм
Начитала ся, боюся що буде жесть повна.
Полная жесть - это война в стране.
А эти клоуны не более чем просто временные неприятности

Зафиксируйте идиотизм

Боюся за дитину, читала що колажі можуть робити,угрожати... мені чисто поxep, близьких не хочу огорчати.

Зафиксируйте идиотизм

Та да вся эта шляпа с кредитами это ни о чем

Боюся за дитину, читала що колажі можуть робити,угрожати... мені чисто поxep, близьких не хочу огорчати.
Все, что они могут - друг другу бублик стимулировать. Почему Вы за ребёнка боитесь? Они ему ничего не сделают. Они сами в большинстве своем ещё дети. Правда, тупые в отличии от остальных.
Сподіваюся. Мої трубку і так не беруть.
Правильно делают

Звонили е-гроші з тіла 6500 вже 15000, сьогодні 2 день протермінування. Сказали кожен день будуть капати відсотки 300 грн. Сказала, що таких коштів не маю і не буду зараз сплачувати. Заплатіть відсотки або закрийте і візьміть новий. Сказала ні,я уже набралася, дякую. Зафіксували відмову. Начитала ся, боюся що буде жесть повна.
it-%D1%8E%D0%BC%D0%BE%D1%80-geek-js-4809412.jpeg

За дитину абсолютно не має чого переживати. І за колажі теж абсолютно. А їхні погрози до одного місця. Через місяць-два ви абсолютно не будете ні за переживати. І все переживете.

А ще таке питання, якщо брала гроші, але переоцінила свої фінансові можливості і не можу погасити позику, ввійшла в протермінування, жодного разу не зробила пролонгації, підуть компанії на уступки??чи буде важко?

А ще таке питання, якщо брала гроші, але переоцінила свої фінансові можливості і не можу погасити позику, ввійшла в протермінування, жодного разу не зробила пролонгації, підуть компанії на уступки??чи буде важко?
Пойдут, но сначала попробуют давлением взять с вас все свои хотелки.

Рано или поздно, они все идут на уступки

Назад
Угорі