Е гроші, фантазують, як можуть

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня!) Сказав, що не буду сплачувати Е гроші, тобто, їхні висмоктані з пальця відсотки)) у мене було тіло кредиту 4000 грн, тепер 16000, спершу дзвонили, тепер тільки надсилають смс була вже їхня, служба безпеки, потім погрози про спокій рідних, потім списання чверть боргу, якщо погашу протягом двох днів, потім передача, моєї справи до Юридичного відділу, вчора, про відкриття на мене карного провадження і передачі справи дотполіції, тепер справу передають до суду)) Підкажіть, як далеко зайде їхня фантазія, адже, до суду йти не в їхніх інтересах))

Есть 2 исхода событий: разошлют фото с паспортом, будут звонить соседям, что вы их поручителем сделали или продадут Премиум активу и это сделают они. Перед продажей предложат тело, срок оплаты 2 дня.

А рассылки по Вайберу от них фото с паспортом не было? Я думала, это must have для всех, у кого они есть.
У меня ещё на ночной прозвон ставили меня и маму, а так всё стандартно

А рассылки по Вайберу от них фото с паспортом не было? Я думала, это must have для всех, у кого они есть.
В мене продзвону не було, але хтось розіслав. Я зразу заблокувала то ж не знаю повного тексту,що вони писали.

Лично мне фото с паспортом уже Премиум актив слал, евоши как-то провтыкали.

Всім доброго дня!) Сказав, що не буду сплачувати Е гроші, тобто, їхні висмоктані з пальця відсотки)) у мене було тіло кредиту 4000 грн, тепер 16000, спершу дзвонили, тепер тільки надсилають смс була вже їхня, служба безпеки, потім погрози про спокій рідних, потім списання чверть боргу, якщо погашу протягом двох днів, потім передача, моєї справи до Юридичного відділу, вчора, про відкриття на мене карного провадження і передачі справи дотполіції, тепер справу передають до суду)) Підкажіть, як далеко зайде їхня фантазія, адже, до суду йти не в їхніх інтересах))
Мені преміу ...свекра доставали і чоловікових колег з роботи найшли...писали ..дзвонили їм.Преміум актив ще ті ур*ди!

вони як би могли щось зробити то зробили б, а так лише погрози (Л О Х и).
в мене вони дуже спокійні. Чому? я, що особливий?

Останнє редагування:
Сколько не читаю, предлагают тело, уже год прошёл, минимум 2 тела и не меньше, странно, видно не заслужила)

Сильно задовбували?
Всё задалбывают, то что совсем никто не будет звонить и писать, это миф, на себе испытала. Звонят, пишут в вайбер, звонили родителям, около 2-3 месяцев продолжалось, потом продали, даже не знаю кому. Но никогда не предлагали оплатить тело, никогда. Даже тело+% не предлагали. Из за этого платить не буду и их хамство и фото с паспортом, все уже заплатила. Тело 1,5 тыс, предлагали самое минимальное оплатить 3,2 тыс

У меня по ним просрочка третий месяц, думала что уже продали.
Крайний раз сумма была 18000 тысяч с тела в 4000
Сегодня прислали смс

reshi vopros loyalno i zakroj kredit za 9400 grn. Predlozhenie aktualno segodnya do 22:00. e-groshi.com 0800300330

У меня по ним просрочка третий месяц, думала что уже продали.
Крайний раз сумма была 18000 тысяч с тела в 4000
Сегодня прислали смс

reshi vopros loyalno i zakroj kredit za 9400 grn. Predlozhenie aktualno segodnya do 22:00. e-groshi.com 0800300330
Сильно задолбали за то время? Ротсхвеников нашли?

Сильно задолбали за то время? Ротсхвеников нашли?

Звонков было по сравнению с монеткой не много, больше всего осадок от топ кредит
Е гроши писали в Вайбер с угрозами и фото присылали.снесла Вайбер
Стало спокойнее на душе.
Пролонгациями уже несколько раз закрыла .
Почти год продлевала

Не знаю лично у меня они самые конченные, чужим людям звонили, чушь всякую несли, автопрозвоны 24/7... И хотят уже больше 100к)))

Назад
Угорі