E groshi нарахували з 7000 тисяч майже 12.000 . Пише ,що комісії... Прострокування 1 день!!!! я в шоці!!

• Автор теми Автор теми ВеронікаIam
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 686

ВеронікаIam

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
6
Бали
8
ВеронікаIam не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт.мала заплатити 8.000 з відсотками ..
Кредитів купа,але що з цими робити? чекати доки запропонують знижку??
тепер взагалі хочеться їх послати

За один день просрочки насчитали почти 5 тысяч?

Свой договор вы конечно не читали?
уже звонила,сказали,что пересчитали процентную ставку из-просрочки ))))) я в шоке
За один день просрочки насчитали почти 5 тысяч?
комисия сказали.
пересчитала проценти и деактивировали промокод
совсем другая ставка вышла
думала закрыть их
зашла и офигела

Чекайте на пропозиції, може запропонують через декілька місяців, може через рік, може продадуть колекторам і з ними зможете домовитись. У всіх по різному бувае.

уже звонила,сказали,что пересчитали процентную ставку из-просрочки ))))) я в шоке
Очікуйте передачу за другий стіл, тобто "Кредитпромінвесту", а ті уже щось будуть пропонувати, але знайомих будуть тривожить по повній

Очікуйте передачу за другий стіл, тобто "Кредитпромінвесту", а ті уже щось будуть пропонувати, але знайомих будуть тривожить по повній
а якщо в мене видалені всі контакти і мережі закриті, то все одно знайдуть?

комисия сказали.
думала закрыть их
зашла и офигела
У вас это в договоре написано. Так делают все мфо.

ВеронікаIam, во всех мфо так, если вы брали по промокоду, и не вернули в срок - пересчитывают по стандартной ставке.

комисия сказали.
думала закрыть их
зашла и офигела
это не совсем законно)))

У період дії в Україні воєнного, надзвичайного стану та у тридцятиденний строк після дня його припинення або скасування у разі прострочення споживачем виконання зобов’язань за договором про споживчий кредит споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за таке прострочення. У разі допущення такого прострочення споживач звільняється, зокрема, від обов’язку сплати кредитодавцю неустойки (штрафу, пені) та інших платежів, сплата яких передбачена договором про споживчий кредит за прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) споживачем зобов’язань за таким договором. Забороняється збільшення процентної ставки за користування кредитом з причин інших, ніж передбачені частиною четвертою статті 1056-1 Цивільного кодексу України, у разі невиконання зобов’язань за договором про споживчий кредит у період, зазначений у цьому пункті. Норми цього пункту поширюються, у тому числі, на кредити, визначені частиною другою статті 3 цього Закону.

а якщо в мене видалені всі контакти і мережі закриті, то все одно знайдуть?
Ви ж коли брали займ , то давали їм доступ до своєї телефонної книги. Те, що вже потім видалили контакти значення не має. У них всі контакти на момент як ви брали позику.

Назад
Угорі