Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поліцейський назвав себе? П.І.Б, звання, посада, відділок? Передзвоніть і запитайте чи є у них такий співробітник. 99,9% що це був звонарьЩо скажете з приводу цього?
Просто назвав ПІБ та відділок і повідомив що розмова записується)Поліцейський назвав себе? П.І.Б, звання, посада, відділок? Передзвоніть і запитайте чи є у них такий співробітник. 99,9% що це був звонарь
То почекайте коли Вам з СБУ подзвонятьПросто назвав ПІБ та відділок і повідомив що розмова записується)
Ви спагеті полюбляєте? Чи більше лапшу?Просто назвав ПІБ та відділок і повідомив що розмова записується)
Що вам за 3 роки на форумі мало б просто як в лотереї попастись на очі, що це все брехня.Що скажете з приводу цього?
Я розумію що це розвод, дякувати Богу навчились.Що вам за 3 роки на форумі мало б просто як в лотереї попастись на очі, що це все брехня.
Ніякі представники НПУ ніколи не дзвонять за кредити. А шахрайство хіба що з боку гіvношараг відбувається.
Мне уже кто только не звонил) с полиции типа в мошенничестве обвинялиЩо скажете з приводу цього?
точно кредит7? бо це фішка монетки(процент, клт)Що скажете з приводу цього?
Ви впевнені що не було?Але такої теми не було раніше, для новачків буде корисно![]()
«Працівник поліції» сказав саме про кредит7)точно кредит7? бо це фішка монетки(процент, клт)
Це з іншої гілки про БистроЗайм, різні організації…Ви впевнені що не було?
![]()
Дзвінок з поліції
Добрий вечір, сьогодні був дзвінок з поліції. Рік просрочки. Дзвонили мамі почав говорити тіпа,мають явитися для дачі показань,і все таке.anticollector.ua
![]()
Дзвонили з поліції Бондаренко Сергій
Сьогодні подзвонив "слідчий" з м. Львова моєї мами. Розказав про те що мене чекають у відділенні з певними документами. Потім передзвонили з бистрозайму, повідомили про те що їм подзвонив слідчий і вони можуть з 18к скинути до 10к, тіло 6к.Просрочка більше 60 днів. Я знаю що то розвод...anticollector.ua
Це з ходу... а якщо використати пошук по форуму з тегами "дзвінки з поліції", "звонили из полиции" і подібні, то інфи вагон і тєлєга.
Я вам не про яка саме шарага, а взагальному.Це з іншої гілки про БистроЗайм, різні організації…
Була така ж ситуація,проте з МонеткоюЩо скажете з приводу цього?
Блин, снимешь видосик, когда они прилетят))А мені подобається коли прилітає міжгалактичний загін Літаючих Мавп.
Це красивіше виглядає.
Ні, спочатку подзвонять з поліції, попередять, що Літаючі Мавпи прилітають, а потім сірий Ланос.Блин, снимешь видосик, когда они прилетят))
Представляю этих летящих мавр на сером ланосе, после звонка полиции))Ні, спочатку подзвонять з поліції, попередять, що Літаючі Мавпи прилітають, а потім сірий Ланос.
А зробити відео, то обов'язково.
Представляю этих летящих мавр на сером ланосе, после звонка полиции))