Дзвінок з потайбіччя(

• Автор теми Автор теми Kris's
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K

Kris's

Форумчанин
Дописи
41
Реакції
62
Бали
308
Kris's не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Друзі знову був дзвінок від Ваша Готівочка. Включила режим ігнор, але це чудо написало смс що завтра до 12:00 по місцю прописки буде виїзд групи співробітників.
Я живу в селі, тобто від міста км30 їхати..
Скажіть вони дійсно можуть завітати???

Друзі знову був дзвінок від Ваша Готівочка. Включила режим ігнор, але це чудо написало смс що завтра до 12:00 по місцю прописки буде виїзд групи співробітників.
Могут, но они не страшные, приедут дадут бумажку и уедут, да и если захотят приехать, то смс предупреждать не будут

Ох і тему назвали :dash1:

ну всьо, кабзда... реально це сама страшна шарага яка є, ососбливо з їхніми виїзними)))))))))))))) да заспокойтесь Ви.... я живу за 2 кільметри від міста і х...й хто їде, неведіться на ці пугалки... на всіх нас у них невистачить тих груп

Потайбіччя??? Я уж грешным делом посчитала, что вы устраиваете сеансы ЭГФ и общаетесь с тонким миром...

Жесть, напрягають їх під час карантину ходити до людей????. Не жаліє їх начальство
В таких масках ходять
1589579537565.webp

Оффтоп

Потайбіччя??? Я уж грешным делом посчитала, что вы устраиваете сеансы ЭГФ и общаетесь с тонким миром...
А былоб прикольно...тыдыщ, земля разверзлась и вся нечисть в преисподню...и стрим как их так в смоле варят...

Назад
Угорі