Дзвінок з минулого

• Автор теми Автор теми Marusya0607
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13
  • Перегляди Перегляди 481

Marusya0607

Форумчанин
Дописи
549
Реакції
441
Бали
5225
Marusya0607 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт.Я одна із….і в мене просрочки в мфо вже близько 5 років… ну до цього були дзвінки там 1 -2 в скількись)це останні роки), а це сьогодні маму поставили на прозвон кожні 2-3 хв, в
Гетконтакті типу що це монетка пише, скоріш за все їм продали, бо там не було в мене позики, але дістало інше, що зараз не мають права так робити по закону і по всьому, аж дістали, це вони так роблять завжди і пофіг на все чи це «загострення» в них?поділіться досвідом будь ласка)

Всім привіт.Я одна із….і в мене просрочки в мфо вже близько 5 років… ну до цього були дзвінки там 1 -2 в скількись)це останні роки), а це сьогодні маму поставили на прозвон кожні 2-3 хв, в
Гетконтакті типу що це монетка пише, скоріш за все їм продали, бо там не було в мене позики, але дістало інше, що зараз не мають права так робити по закону і по всьому, аж дістали, це вони так роблять завжди і пофіг на все чи це «загострення» в них?поділіться досвідом будь ласка)
Вы пять лет в "теме" и говорите про какие-то права которые они не имеют...

Вы пять лет в "теме" и говорите про какие-то права которые они не имеют...
Ну мені так дзвонили лише до року коли було а то й півроку… потім рідко а тут шквал… і згідно закону ж не мають права але те що порушують то це зрозуміло, але на них і Крим провадження вже було відкрите і не має типу управи на виродків🤦🏽‍♀️

Ви впевнені, що мамі дзвонять за ваші кредити, а не кредити іншої людини? Бо монетка і вас би в автодозвон поставила і всіх родичів і друзів.

Ну, якщо в мене були б протермінування п’ять років і мене почали турбувати, я б звернулась до юристів хоч би проконсультуватись
Думаю юристы были бы очень "рады" вашему обращению

Ну, якщо в мене були б протермінування п’ять років і мене почали турбувати, я б звернулась до юристів хоч би проконсультуватись
У мене протермінування майже 4 роки і досі ставлять на прозвон. І що скаже юрист. До юриста звертаються,коли позов мають

Гетконтакті типу що це монетка пише, скоріш за все їм продали, бо там не було в мене позики
Мене поставили на прозвон сенс кредит та просто позика, їхні номери в трукаллері теж відображаються, як монетка.

Назад
Угорі