Дзвінки в садочки та школи

• Автор теми Автор теми Океан
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 990

Океан

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
18
Бали
3565
Океан не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підскажіть будь ласка чи телефонували комусь в садочки чи школи ваших діток за долг в МФО?

Доброго дня, підскажіть будь ласка чи телефонували комусь в садочки чи школи ваших діток за долг в МФО?
Ще такого не чула...
По крайній мірі, по всіх моїх мфо такого не було, хіба що ви працівник освіти (шкоди, садочку)

Чесно мені вже якось вседно куди вони зараз дзвонять і пишуть, одне що хвилює це навчальний заклад дитини

у відділ освіти звонили,фактор та зекредит ,це за працівника садочка,а так щоб за щоб за діток здаеться такого ще не чув,хоча на форумі була тема ,що звонили за дитину директору .

Дзвонять ,придурки, до школи та садочки.
1,⅝року по кредитам ,а дзвінок був . Що мене дуже неприємно вразило. Але листи (судова повістка) мають магічну силу)))))))))
Всі бажають скоріше з ними розібратися!!

Звонят запросто в школы, где работают родители заёмщиков, или другие родственники, кумовья и т.д.

вони можуть скрізь звонити щоб найти вплив на вас,ім побарабану хто і що ми ,а нам так само,як той армейский афоризм "нас е...ь что небо красить".

У моєму випадку дзвонив "слідчий" із Бистрозайму в районний відділ освіти, а потім директору. Тепер повернення тіла, яке мені зараз пропонують, побачать тільки у своїх мріях. У школу, де навчається дитина, не дзвонили. Хай тільки спробують!

Останнє редагування:
хм, ну это тупость звонить в школы и садики, механизм воздействия не сработает. хотя я читала, что некоторых доставали так.
Да.Премиум актив звонил,Е гроши им продали.
ребенка перевели? как они узнали какая школа? платили через приват?

хм, ну это тупость звонить в школы и садики, механизм воздействия не сработает. хотя я читала, что некоторых доставали так.

ребенка перевели? как они узнали какая школа? платили через приват?
Нет,не перевела.Незнаю как эти гады узнали про школу,в которой учится мой ребёнок.Нет,через приват не платила.И номер зауча откапали где-то.

Таке мало місце нажаль.
расскажите
Нет,не перевела.Незнаю как эти гады узнали про школу,в которой учится мой ребёнок.Нет,через приват не платила.И номер зауча откапали где-то.
хорошо, а ваши догадки какие, как они вычислили какая школа?

Мне лично не о чем. Меня такое миновало.
Но на форуме неоднократно постили о таком явлении.
Если интересно - задействуйте поисковик, думаю найдете.
я ребенка перевожу, переезжаю часто - жилье сьемное?, столица большая, пусть ищут?

Назад
Угорі