Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ті самі якби вони не спілкувалися.Які наслідки для мене,типу все не бачити мені знижок до тіла чи нижче?
Дякую,зрозумілаТі самі якби вони не спілкувалися.
Їм не балачки потрібні, а гроші.
Тож це рівно ніяк не впливає на ваші "взаємовідносини" з шарагами.
Вам 0 наслідків. А от оточення саме зробило свій вибір. Тепер з них не злізуть.Прошу своє оточення не відповідати на дзвінки від "вимагатєлєй" ,а вони спілкуються.
Які наслідки для мене,типу все не бачити мені знижок до тіла чи нижче?
Вони панічно бояться розголосу по селу.Ці недоумки якось рандомно трезвонятьВам 0 наслідків. А от оточення саме зробило свій вибір. Тепер з них не злізут
Розголос буде.Вони панічно бояться розголосу по селу.Ці недоумки якось рандомно трезвонять
Якщо їх турбують дзвінки - нехай поскаржаться. Не Вам, а в НБУ.Мій старший брат вже переживав такий досвід,а тут моя історія.Вони мене проклянуть.Але після того як я похоронила старшого сина,вже це не лякає.За маму лише хвилююся
Але маю нести відповідальність за свої помилки
Слони почали терор
НинадаАбо закриють Ваші борги.
А які шараги у Вас є?і хто найбільше задовбує оточення?Прошу своє оточення не відповідати на дзвінки від "вимагатєлєй" ,а вони спілкуються.
Ці задовбуютьMoney 4 you і
Слон кредит
Знижки ви побачите, але оточенню буде несолодко через дзвінки. Це їх вибірПрошу своє оточення не відповідати на дзвінки від "вимагатєлєй" ,а вони спілкуються.
А є гроші єMoney 4 you і
Слон кредит
Ці задовбують
А взагалі в мене їх аж 10 штук
Ні, їх немаєА є гроші є
Тепер розумію,як важко,коли нападають з усіх боківЗнижки ви побачите, але оточенню буде несолодко через дзвінки. Це їх вибір
Знижки ви побачите, але оточенн буде несолодко через дзвінки. Це їх вибірПрошу своє оточення не відповідати на дзвінки від "вимагатєлєй" ,а вони спілкуються.
Їхня справа. Якби вони сказали, що вас не знають , то ніяких дзвінків до них не було биНі, їх немає
Тепер розумію,як важко,коли нападають з усіх боків
В мене мозок вибухнув, поки тут шукав причинно-наслідковий зв'язок...Прошу своє оточення не відповідати на дзвінки від "вимагатєлєй" ,а вони спілкуються.
В подальшому буду писати з абзацу кожне нове реченняВ мене мозок вибухнув, поки тут шукав причинно-наслідковий зв'язок.