Дзвінки по сусідах, а також невизначеність яким колекторам продали борг?

Дописи
17
Реакції
12
Бали
128
Дмитрик Пострадавший не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, вже як рік просрочка по МОНТО, почали дзвінки по сусідах, типу я дав їх номер як поручителів. Почав звонити в МОНТО, сказали ми з вами не працюємо, на сайті договір скачати не можливо щоб побачити які були вказані контактні особи, також на сайті МОНТО пише що мене продано в АЛУРІЮ, туди не дозвонитись, але парадокс в тому що до сусідів звонять то з КК ТЕХАС, то з КК ЕЛАДА, і ніхто з них не хоче скидувати договір між мною на МОНТО або між мною та тою КК, яка мне купила. Далі історія ше краща, звоню в НБУ, там мовчок, толком нічо не можуть сказати. Типу пишіть офіційні листи на ті фірми.. Як бути? Вже нехай звонять до мене, але як зробити щоб перестали звонити до сусідів?

Доброго дня, вже як рік просрочка по МОНТО, почали дзвінки по сусідах, типу я дав їх номер як поручителів. Почав звонити в МОНТО, сказали ми з вами не працюємо, на сайті договір скачати не можливо щоб побачити які були вказані контактні особи, також на сайті МОНТО пише що мене продано в АЛУРІЮ, туди не дозвонитись, але парадокс в тому що до сусідів звонять то з КК ТЕХАС, то з КК ЕЛАДА, і ніхто з них не хоче скидувати договір між мною на МОНТО або між мною та тою КК, яка мне купила. Далі історія ше краща, звоню в НБУ, там мовчок, толком нічо не можуть сказати. Типу пишіть офіційні листи на ті фірми.. Як бути? Вже нехай звонять до мене, але як зробити щоб перестали звонити до сусідів?
Как только соседи их сами начнут посылать, тогда и звонки прекратятся

Такая же история. Только я ничего не брала. А вот брат набрал куча долгов и спит спокойно. Поменял номер телефона. А вокруг меня все содрагается. Звонят мне и всему МОЕМУ окружению. Тоже интересует как это остановить.
У меня удалось только узнать насчёт какого мфо звонят - форза. Позвонила в форза, ответили что продали алурие. Писала алурие на электронку, пришёл ответ - докажите что это мы звоним. В НБУ сказали, что надо знать на какую компанию писать. Вот думаю заявление в полицию написать

Нажаль таке буває
То всьо такое, в мене прописка одна, і з батьками по різних прописках
Ну да, всех кого они смогут найти. )
Ну я знаю що колись дзвонили до одного тата і на роботу
Але в мене не було таких прострочок, максимум тиждень
І я олень робив пролонгації

Я ни одного номера не знаю соседей… как они находят их? Все перекупленная база данных??!!!!
Сейчас найти номер соседей не проблема, особенно если номера стационарные
Все перекупленная база данных??!!!!
Именно

Назад
Угорі