Дивні істоти онліфанс

• Автор теми Автор теми dkfan
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 154

dkfan

Форумчанин
Дописи
124
Реакції
90
Бали
5125
dkfan не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
По суті: на звернення надати всі документи, що підтверджують їх право вимоги надали договір первинного кредитору (але він має нюанс та відрізняється від того, що я отримав на е-мейл на дату кредиту) та договір переуступки першого фактору до другого фактору... але є ще проміжний - від первинного кредитора до первинного фактору. На прохання надати все: мені офіційним листом з електронним підписом відправили до первинного кредитору та первинного фактору - самі вирішуйте це питання з ними, але гроші сплачуйте нам...

ps. онліфанс самі раніше видалили в убкі дані про борг - він там відсутній...

По суті: на звернення надати всі документи, що підтверджують їх право вимоги надали договір первинного кредитору (але він має нюанс та відрізняється від того, що я отримав на е-мейл на дату кредиту) та договір переуступки першого фактору до другого фактору... але є ще проміжний - від первинного кредитора до первинного фактору. На прохання надати все: мені офіційним листом з електронним підписом відправили до первинного кредитору та первинного фактору - самі вирішуйте це питання з ними, але гроші сплачуйте нам...

ps. онліфанс самі раніше видалили в убкі дані про борг - він там відсутній...
Онліфанс то трішки інша організація, ну в принципі також може зняти останні труси:)

Вот что ночь с людьми делает- тему прочитал как дивні істоти онліфанс
П.с в не правильно прочитал

Назад
Угорі