Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та шлить их на×¥й!Крові стільки випили. Ще й грошей хочуть. Смішні.
Поддерживаю!Та шлить их на×¥й!
Хто бы сомневался!Поддерживаю!
а чим крові випили?в мене якісь тихеньки більше місяцяКрові стільки випили. Ще й грошей хочуть. Смішні.
Так я вже давно так зробив. ?Та шлить их на×¥й!
У меня они тоже сравнительно тихони были. Тихонечко звонили, тихонечко писали смс, тихонечно продали (не помню кому). А потом бац - и на концерт Павлика пригласили)а чим крові випили?в мене якісь тихеньки більше місяця
У мене вони з листопада минулого року. Було всяка єресь від них. І по телефону і в вайбері і смс.а чим крові випили?в мене якісь тихеньки більше місяця
Наверное,Вы правильно сделали!Так я вже давно так зробив. ?
можна докладніше про їхні дії?просто шо очікуватиУ мене вони з листопада минулого року. Було всяка єресь від них. І по телефону і в вайбері і смс.
Дебт напевно. Чи то може тільки на прозвон віддали. Та яка в х✓й різниця, вприципі. Широкими кроками і тільки на куй.У меня они тоже сравнительно тихони были. Тихонечко звонили, тихонечко писали смс, тихонечно продали (не помню кому). А потом бац - и на концерт Павлика пригласили)
Чому напевно? Я думаю точно.Наверное,Вы правильно сделали!
Хз. У меня много этих дармоедовДебт напевно. Чи то може тільки на прозвон віддали. Та яка в х✓й різниця, вприципі. Широкими кроками і тільки на куй.
Чому напевно? Я думаю точно.
Их-на×¥й!..,это-правильно!Чому напевно? Я думаю точно.
Ну що. Все як у всіх. Погрози. Потом лякали 190кку. Потім брату якийсь Валера дзвонив, бандіта начав включать. Йому брат пояснив на його жаргоні. Що він задньоприводний. Потім якась Света мамі мозги 5амагалась винести. Теж не вийшло. А це уже тіло пропонують. Сдулись.можна докладніше про їхні дії?просто шо очікувати
а саме з дінеро дзвонили?чи це коли вже продали?Ну що. Все як у всіх. Погрози. Потом лякали 190кку. Потім брату якийсь Валера дзвонив, бандіта начав включать. Йому брат пояснив на його жаргоні. Що він задньоприводний. Потім якась Света мамі мозги 5амагалась винести. Теж не вийшло. А це уже тіло пропонують. Сдулись.
Дзвонили активно десь з 3го по 4тий місяць. Валера точно з дінеро о от Света напевно з депту вже. Та мать їх йопть. Толку всеодно ніякого.а саме з дінеро дзвонили?чи це коли вже продали?
Викиньте той листок або спаліть краще.А мне из всех моих контор не одна падла не предложила закрыть за тело, а у меня их чи 22, чи 25, точно больше 20-ти. Забыла когда свои записи по ним пересматривала. Листочек лежит, нужно глянуть хоть))) точное колличество)))
а я поняв просто думаю шо від них чекати тримаю витримку шоб тіло запропонувалиДзвонили активно десь з 3го по 4тий місяць. Валера точно з дінеро о от Света напевно з депту вже. Та мать їх йопть. Толку всеодно ніякого.
Викиньте той листок або спаліть краще.
Шлите их лесом с их телом.Оучше себе купите вкусняшекКрові стільки випили. Ще й грошей хочуть. Смішні.