Динеро прикалуються.

• Автор теми Автор теми ecspres
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ecspres

Форумчанин
Дописи
1821
Реакції
2127
Бали
2180
Сайт
mynizhyn.com
Крові стільки випили. Ще й грошей хочуть. Смішні.

Вкладення

• IMG_20200425_180059.webp
    IMG_20200425_180059.webp
    56.6 Кб · Перегляди: 209
на куй их прямая дорога

а чим крові випили?в мене якісь тихеньки більше місяця
У меня они тоже сравнительно тихони были. Тихонечко звонили, тихонечко писали смс, тихонечно продали (не помню кому). А потом бац - и на концерт Павлика пригласили)

У меня они тоже сравнительно тихони были. Тихонечко звонили, тихонечко писали смс, тихонечно продали (не помню кому). А потом бац - и на концерт Павлика пригласили)
Дебт напевно. Чи то може тільки на прозвон віддали. Та яка в х✓й різниця, вприципі. Широкими кроками і тільки на куй.
Наверное,Вы правильно сделали!
Чому напевно? Я думаю точно.

Дебт напевно. Чи то може тільки на прозвон віддали. Та яка в х✓й різниця, вприципі. Широкими кроками і тільки на куй.

Чому напевно? Я думаю точно.
Хз. У меня много этих дармоедов

можна докладніше про їхні дії?просто шо очікувати
Ну що. Все як у всіх. Погрози. Потом лякали 190кку. Потім брату якийсь Валера дзвонив, бандіта начав включать. Йому брат пояснив на його жаргоні. Що він задньоприводний. Потім якась Света мамі мозги 5амагалась винести. Теж не вийшло. А це уже тіло пропонують. Сдулись.

А мне из всех моих контор не одна падла не предложила закрыть за тело, а у меня их чи 22, чи 25, точно больше 20-ти. Забыла когда свои записи по ним пересматривала. Листочек лежит, нужно глянуть хоть))) точное колличество)))

Ну що. Все як у всіх. Погрози. Потом лякали 190кку. Потім брату якийсь Валера дзвонив, бандіта начав включать. Йому брат пояснив на його жаргоні. Що він задньоприводний. Потім якась Света мамі мозги 5амагалась винести. Теж не вийшло. А це уже тіло пропонують. Сдулись.
а саме з дінеро дзвонили?чи це коли вже продали?

а саме з дінеро дзвонили?чи це коли вже продали?
Дзвонили активно десь з 3го по 4тий місяць. Валера точно з дінеро о от Света напевно з депту вже. Та мать їх йопть. Толку всеодно ніякого.
А мне из всех моих контор не одна падла не предложила закрыть за тело, а у меня их чи 22, чи 25, точно больше 20-ти. Забыла когда свои записи по ним пересматривала. Листочек лежит, нужно глянуть хоть))) точное колличество)))
Викиньте той листок або спаліть краще.

Дзвонили активно десь з 3го по 4тий місяць. Валера точно з дінеро о от Света напевно з депту вже. Та мать їх йопть. Толку всеодно ніякого.

Викиньте той листок або спаліть краще.
а я поняв просто думаю шо від них чекати тримаю витримку шоб тіло запропонували

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі