ДиДжи финанс присылают письма о выигранном суде

• Автор теми Автор теми Olenka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Olenka

Форумчанин
Дописи
203
Реакції
46
Бали
1825
Olenka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Здається і на форумі вже давно, і багато читала.
Але сьогодні прийшло на електронну пошту від Діжки Фінанс, що вони виграли суд по договорах факторингу. Плеяді чи то Фагору я все оплатила давно. Маю довідку про закриття. Підскажіть будь ласка, як далі бути?

Всім привіт. Здається і на форумі вже давно, і багато читала.
Але сьогодні прийшло на електронну пошту від Діжки Фінанс, що вони виграли суд по договорах факторингу. Плеяді чи то Фагору я все оплатила давно. Маю довідку про закриття. Підскажіть будь ласка, як далі бути?
Кому вы оплатили? Фагору? Плеяде? Диджи?
У меня у подруги Михайловский. Там разные смс с номером дела приходили людям. На них не обращайтесь внимания!
Але вони можуть і ВП зробити. А цього трішки боюсь. Чи треба їм писати лист, щоб звертались до Фагору?
Где вы видели это? Там вообще 4 пеиеуступка пошла..забейте! У вас сид, когда прошёл?

Кому вы оплатили? Фагору? Плеяде? Диджи?
У меня у подруги Михайловский. Там разные смс с номером дела приходили людям. На них не обращайтесь внимания!

Где вы видели это? Там вообще 4 пеиеуступка пошла..забейте! У вас сид, когда прошёл?
Оплатила Фвгору ще в 2017 році здається. Довідку прислали минулого року

у них действительно есть уже постанова Східного апел госп суду за 01.07.2021. Но это не означает, что те кто оплатил Фагору должны оплатить снова и ДИДЖИ ФИНАНС

Назад
Угорі