Дві сторони медалі.

• Автор теми Автор теми Denis1708
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis1708

Форумчанин
Дописи
154
Реакції
268
Бали
1013
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю колєги і коліжанки.От обдумав я всю свою сумну ситуацію з мфо і приунив.Але є інша сторона медалі,після того як розгребу всі свої проблеми,розрахуюся з кредитами в всім іншим,то мені більше ніхто недасть кредит і я знову не попаду в кредитне рабство☝

А вы что им отдавать думаете,вам некуда деньги деть отдайте их лутше детям больным на рак.

У мене те саме, тільки хочеться швидше і при мінімальній участі родичів.

А хто має займ в гроші 24/7

Вітаю колєги і коліжанки.От обдумав я всю свою сумну ситуацію з мфо і приунив.Але є інша сторона медалі,після того як розгребу всі свої проблеми,розрахуюся з кредитами в всім іншим,то мені більше ніхто недасть кредит і я знову не попаду в кредитне рабство☝
наоборот если вы разгребетесь вам как раз и будут давать, кредитный рейтинг повысится. вам давать перестанут если вы никому ничего платить не будете

Про них десь є тут написано?

вот переживаете !мне тоже мфошки пишут что я в черном списке,ну и х*р с ним!!Зато мне через день приходит смс о том что мне согласован кредит от 7000 до 200000 в хорошие времена такие кредиты не согласовывали!

Настільки я знаю то саме частіше ходе додому, це Ваша готівочка..Про інших не чув щоб додому ходили.А от всяку каку,типу плакати клеїти то чимало мфо це роблять.А от на рахунок,того чи віддавати,то я все таки думаю рано чи пізно прийдеться повернути хоча.б тіла кредититів.

Настільки я знаю то саме частіше ходе додому, це Ваша готівочка..Про інших не чув щоб додому ходили.А от всяку каку,типу плакати клеїти то чимало мфо це роблять.А от на рахунок,того чи віддавати,то я все таки думаю рано чи пізно прийдеться повернути хоча.б тіла кредититів.
Я їх там неможу знайти

Врятли ето кто как пожелает

вот переживаете !мне тоже мфошки пишут что я в черном списке,ну и х*р с ним!!Зато мне через день приходит смс о том что мне согласован кредит от 7000 до 200000 в хорошие времена такие кредиты не согласовывали!
Та мені теж приходе шо погоджено на 15000,я вже бува зрадію..Але ніфіга вони не дають в УБКІ вся інфа про мої займи є.Щей кф позначили мене як злісного шахрая.Тому в усіх канторах мені автоматично відмова.

@@@@@@@@ NAV, Не дадуть.Тільки вводиш ПІП і відразу відмова!Перевірено.

Врятли ето кто как пожелает
Ну найближчі місяців 4,то точно нічого не платитему.Лишається тільки пережити їхні дзвінки.А моя рідня до цього не готова морально

Аналогично, целыми днями приходят смски и письма на @ заберите бабло, кредит согласован, тру нах*р сразу ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі Унизу