Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Kompaniya nachinaet dejstviya soglasnо zakonodatel'stva protiv Vas i Vashih rodstvennikov. Srochno svyazhites' ...первое смс от кредит кассы с угрозой за 13 дней
Kompaniya nachinaet dejstviya soglasnо zakonodatel'stva protiv Vas i Vashih rodstvennikov. Srochno svyazhites' ...первое смс от кредит кассы с угрозой за 13 дней
Как по мне, УкрБандитФинанс самые безобидные) Радуют их фразы при их прозвоне "НИЩИЙ, НИЩЕТА, НИЩЕБРОД,БОМЖ,БОМЖИ, НИЩИЕ", при том что они звонят и требуют денег)
Как по мне, УкрБандитФинанс самые безобидные) Радуют их фразы при их прозвоне "НИЩИЙ, НИЩЕТА, НИЩЕБРОД,БОМЖ,БОМЖИ, НИЩИЕ", при том что они звонят и требуют денег)
Можете даже поговорить) У них по скриптам Идет.
Здравствуйте я _______, представляю компанию УкрБандитФинанс. Звоню касательно вашего кредита, который на просрочке. Сума ____, оплата поступит СЕГОДНЯ (ахахах не могу с этой их уверенности), до которого времени?)
А после 14 дней, звонит тупая ОВЧАРКА, которая орёт)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.