Два виконавчих провадження

• Автор теми Автор теми masterpiecegg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 422

masterpiecegg

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
masterpiecegg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В минулому році отримав провадження від моно за не сплату кредиту и заблокували рахунки. Минув рік і спробував відкрити рахунок в другому банку і на щастя був здивований що вийшло, бо було важко без карти. Пройшло більше чим місяц і сьогодні приходить в дію що на мене відкрито знову провадження тільки вже від кредит кепітал, я так розумію і цей рахунок буде заблоковано? Мені здаєтся якщо б я не відкрив його, то нічого не було. Питання ось в чому, якщо я після другого виконавчого яке вступить в силу відкрию ще рахунок в другому банку, чи заблокують його в третій раз?

І ще. Якщо я вдруг сплачу провадження в моно і мені розблокують картку, то що буде тоді? Чи заблокуєтся вона знов через який час, якщо в мене буде висіти воно від другої факторингової компанії?

Ро
І ще. Якщо я вдруг сплачу провадження в моно і мені розблокують картку, то що буде тоді? Чи заблокуєтся вона знов через який час, якщо в мене буде висіти воно від другої факторингової компанії?
Розблокуйте рахунок на дві мінімальні зарплати.
В минулому році отримав провадження від моно за не сплату кредиту и заблокували рахунки. Минув рік і спробував відкрити рахунок в другому банку і на щастя був здивований що вийшло, бо було важко без карти. Пройшло більше чим місяц і сьогодні приходить в дію що на мене відкрито знову провадження тільки вже від кредит кепітал, я так розумію і цей рахунок буде заблоковано? Мені здаєтся якщо б я не відкрив його, то нічого не було. Питання ось в чому, якщо я після другого виконавчого яке вступить в силу відкрию ще рахунок в другому банку, чи заблокують його в третій раз?
Звісно заблокують.І що ви користувалися картою банку? Маю на увазі могли користуватися всіма коштами понад дві мінімальні? А вп від Моно вже закрили?

Ро

Звісно заблокують.І що ви користувалися картою банку? Маю на увазі могли користуватися всіма коштами понад дві мінімальні? А вп від Моно вже закрили?
Ро

Ні. Не можу знайти роботу із за тцк

Мена, Якщо я закрию в монобанк, я зможу користуватися картою нормально? Чи її заблокують через якийсь час, якщо в мене буде висіти ще одне?

чи заблокують його в третій раз?
Якщо у вас є хоч одне виконавче провадження, то вам повинні заблокувати всі картки. Але іноді щастить, і одну можуть і забути. Але невідомо чи надовго
Заблокують.
Але ви маєте законне право розблокувати одну картку на 2 мінімальні зарплати. Це 16 000. І користуватись їй.
Але нюанс в тому, що повноцінно користуватись такою карткою після разблокування ви зможете не у кожному банку. У деяких тільки знімати готівку.
А от Монобанком можна. Але чи дозволять вони вам це навіть після оплати боргу, я не знаю.
Вони можуть і розірвати з вами співпрацю

Ні. Не можу знайти роботу із за тцк

Мена, Якщо я закрию в монобанк, я зможу користуватися картою нормально? Чи її заблокують через якийсь час, якщо в мене буде висіти ще одне?
Заблокируют все счета, которые у вас есть открытые, или же которые вы откроете. У меня остался открытым счёт в Ощадбанке, которым я не пользуюсь с 2014 года. Я о нём и забыла уже. Но когда 10.10 открыли ИП, то от Ощадбанка пришло СМС, о том что счёт заблокирован по причине открытого ИП.
Знаю человека, у которого после открытого ИП, заблокировали карту оформленную в банке Польши

Заблокируют все счета, которые у вас есть открытые, или же которые вы откроете. У меня остался открытым счёт в Ощадбанке, которым я не пользуюсь с 2014 года. Я о нём и забыла уже. Но когда 10.10 открыли ИП, то от Ощадбанка пришло СМС, о том что счёт заблокирован по причине открытого ИП.
Знаю человека, у которого после открытого ИП, заблокировали карту оформленную в банке Польши
Вы даёте отчёт, как могут заблокировать банк в другой стране. Возможно заблокировали за что-то другое...

Вы даёте отчёт, как могут заблокировать банк в другой стране. Возможно заблокировали за что-то другое...
Даю отчёт. Карту, которая была открыта в банке Польши, заблокировали. . Не знаю как это произошло. Но вот как-то так.

Это реально. В начале года Зеленский подписал какой-то закон именно касательно Польши и там связал некоторые моменты. К примеру, я точно знаю, что если у тебя трое детей от разных браков ты выехал в польшу, то исполнительная служба Украины будет стягивать с польской работы алименты.

Это реально. В начале года Зеленский подписал какой-то закон именно касательно Польши и там связал некоторые моменты. К примеру, я точно знаю, что если у тебя трое детей от разных браков ты выехал в польшу, то исполнительная служба Украины будет стягивать с польской работы алименты.
3 дітей від різних шлюбів? Це хлоп прямо вершник без голови:)

Цікаво що закон?

Заблокируют всё что найдут. У меня одно исполнительное производство. В течении 2-х месяцев заблокировали всё. Открывал новые счета в других банках, так же максимум 1-2 недели и блок. Но один банк с яблочком заблокировал мне карты ещё до исполнительного производства, требовал документы на поступленные средства, спустя 9 месяцев сам разблокировал, документы не предоставлял. Уже 4-й месяц пользуюсь, пока не блокируют. Правда стараюсь средства в течении пару часов снимать как приходят.

Цікаво що закон?
Про якусь співпрацю в економічній сфері і там саме були прописані пункти загальної бази банковської.
Так як і зараз зробили, коли вони бачуть звідки гроші поступають. Що на карточку кидають через треті руки, а воно було взято в мфо.

3 дітей від різних шлюбів? Це хлоп прямо вершник без голови:)
Я просто приклад знаю 🤣 і йому 32 роки)

Назад
Угорі