Два позови в суд від КК.

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 180

Mpopuk18

Форумчанин
Дописи
496
Реакції
271
Бали
3725
Сайт
anticollector.ua
Всім мирного вечора. Хочу спитати хто зараз має суд або недавно мав з Кредит Капіталом. Як взагалі все проходить? Є якісь шанси у них виграти? Бо в нас один позов подали 16.01.26 ,другий 19.01.26. це жах.... І плюс суд з Діджи Фінанс і ще апеляція з Юніт Капітал. Як це все розгребсти незнаю...

Кредит Капітал подав до суду в 2026 році

Всім мирного вечора. Хочу спитати хто зараз має суд або недавно мав з Кредит Капіталом. Як взагалі все проходить? Є якісь шанси у них виграти? Бо в нас один позов подали 16.01.26 ,другий 19.01.26. це жах.... І плюс суд з Діджи Фінанс і ще апеляція з Юніт Капітал. Як це все розгребсти незнаю...

Кредит Капітал подав до суду в 2026 році
Загалом шанси на ухвалення рішення на вашу користь у справах з КК досить високі, але ж за умови побудови вірної позиції в суді.

Ми миємо позитивну практику по спорам з КК, то ж звертайтесь за контактами, вказаними у моєму підписі.

По Кредит Капіталу є позитивна практика. Однак будь-які висновки робити потрібно на підставі Ваших матеріалів справи (копії позову, додатків до нього). Все інше - це суто припущення про шанси. Звертайтесь )

додам, умови договорів навіть за приблизно однакові періоди зустрічала у спорах з Кредит Капіталом різні і саме з різницею, яка впливає на правову позицію захисту. Тому тільки все дивитись

Останнє редагування:
Діджи наші адвокати роз *бують на ура. Я і сама в них виграла . Правда в першій інстанції
..а далі видно буде . звертайтесь до адвокатів. Вони того варті. Мій топ - Сергій Калінін. Бо саме з ним працюємо по іншим справах . І просто мені близька людина за позицією і подачею.

Назад
Угорі