Два кредити у них. Реально розбити тіла на платежі?

• Автор теми Автор теми Juli_Borg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K

Juli_Borg

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
8
Бали
133
Juli_Borg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!Мілоан та Тенго дружно віддали мої борги до Кредит Капіталу.Хто з ними зтикався у військовий стан?як себе поводять?та чи реально розбити тіла на платежі?і чи тривожать третіх осіб?

Доброго дня!Мілоан та Тенго дружно віддали мої борги до Кредит Капіталу.Хто з ними зтикався у військовий стан?як себе поводять?та чи реально розбити тіла на платежі?і чи тривожать третіх осіб?
Та вони ніби спокійні, люблять паперові листи присилати

Без проблем домовлялася, нікому, крім мене не дзвонили. Але домовлятися не з дзвонілками - писати на офіційну електронку

В мене теж два, не тривожили третіх осіб, спілкуються конструктивно без образ, домовитись тяжко. Запропонували менше тіла майже через рік

Доброго дня! Залишився у них один кредит Лові Лаве, на уступки не йдуть хочуть більше 2 тіл. Телефонували сусідам. Кожного дня говорять мені різні суми, вже посварилася з ними сьогодні. Кажуть, що це я не правильно їх зрозуміла, та записала не вірну суму. Хотіла розбити на декілька платежів кілька днів назад, зараз говорять, що я тоді погодилася на повну оплату боргу. Короче абсурд повний!!!

Доброго дня,у мене 3 кредити у них,мілоан тіло 1000гр,хотять 4500,лаві лаве тіло 2000 хотять 5500,і зе кредит тіло 4000гр хотять 6500,і це вони кажуть що ще % списали,повний абсурд,я пропоную їм що закрию тільки за тіло,не хотять,і я тим більше їхні хотєлки платити не збираюсь.Тільки тіло,якщо не хотять то нехай йдуть за руским кораблем.Я ще почекаю.

Доброго дня,у мене 3 кредити у них,мілоан тіло 1000гр,хотять 4500,лаві лаве тіло 2000 хотять 5500,і зе кредит тіло 4000гр хотять 6500,і це вони кажуть що ще % списали,повний абсурд,я пропоную їм що закрию тільки за тіло,не хотять,і я тим більше їхні хотєлки платити не збираюсь.Тільки тіло,якщо не хотять то нехай йдуть за руским кораблем.Я ще почекаю.
Я закрила качай гроші за 75% від тіла і гофінгов за тіло кредиту. Це вони самі запропонували, а от з лаві Лаве ніяк..

Я закрила качай гроші за 75% від тіла і гофінгов за тіло кредиту. Це вони самі запропонували, а от з лаві Лаве ніяк..
Тоді чекаємо коли запропонують за тіло.)
Вам через який час запропонували закрити менше ніж тіло кредиту?

Купили кредит в 2021 році. Запропонували в липні цього року
Можливо є у когось поштова адреса кредит капітал? Спробую ще там спілкуватися

Останнє редагування:
Купили кредит в 2021 році. Запропонували в липні цього року

Можливо є у когось поштова адреса кредит капітал? Спробую ще там спілкуватися
2 роки вони думали щоб запропонувати Вам тіло?вони адекватні взагалі,тимбільше тепер....
За ці 2 роки вони себе як вели?

2 роки вони думали щоб запропонувати Вам тіло?вони адекватні взагалі,тимбільше тепер....
За ці 2 роки вони себе як вели?
Так, майже 2 роки
Вели себе вроді нормально, ніхто на них не скаржився до липня цього року. Сусіду моїх батьків, навіть не моєму, наплели, що я його взяла поручитем в кредиті, а він дурень вірить всьому, що вони говорять. То час від часу прибігає сваритися, вже дістав?

Так, майже 2 роки
Вели себе вроді нормально, ніхто на них не скаржився до липня цього року. Сусіду моїх батьків, навіть не моєму, наплели, що я його взяла поручитем в кредиті, а він дурень вірить всьому, що вони говорять. То час від часу прибігає сваритися, вже дістав?
Скаргу в НБУ написати і все,таке творять тепер і управи немає на них в цей час зовсім.

Скаргу в НБУ написати і все,таке творять тепер і управи немає на них в цей час зовсім.
Діло в тому, що скаргу повинен сусід писати. А він звинувачує мене у всьому, навіть слухати не хоче нічого...

Діло в тому, що скаргу повинен сусід писати. А він звинувачує мене у всьому, навіть слухати не хоче нічого...
Ви також можите написати на них скаргу,що телефонують сусідам від вашого імені,і вводять в обману,нехай покажуть договір де ви вказали їх договір,треба щоб знали своє місце,а то уже терпіти це неможливо.

Назад
Угорі