Дуже переживаю, як з ними домовитися?

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 3K

Ольгамал

Форумчанин
Дописи
178
Реакції
199
Бали
343
Ольгамал не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Новенька , в голові паніка, читаю форум, на деякий час тває спокійніше, а потім знову те саме, дуже боюсь дзвінків батькам родичам, боюсь що не зрозуміють, чи можна з ними якось домовитись, що я за деякий час все виплачу частинами, суми не великі, але щоб не турбували близьких

Приветствуем Вас! К сожалению, договориться с ними на ранних сроках просрочек скорее невозможно, чем возможно( Тем более просить не беспокоить окружение будет иметь обратный эффект - начнут интенсивно наяривать всем, кого найдут

Новенька , в голові паніка, читаю форум, на деякий час тває спокійніше, а потім знову те саме, дуже боюсь дзвінків батькам родичам, боюсь що не зрозуміють, чи можна з ними якось домовитись, що я за деякий час все виплачу частинами, суми не великі, але щоб не турбували близьких
Будете домовлятися самі,буде гірше.Їм пофіг що у Вас проблеми і т.д.,якраз тут тиснути будуть більше

Будете домовлятися самі,буде гірше.Їм пофіг що у Вас проблеми і т.д.,якраз тут тиснути будуть більше
А як вчинити в цій ситуації?? Позичити мені таку суму ніхто не хоче, що б я це все разом закрила і все

Ни в коем случае не просите , чтоб не звонили окружению, ещё хуже сделаете. Вообще никогда им не рассказывайте о своих проблемах и т.д , потому что они это используют против Вас.

Не знаю, чому , але дуже боюсь зізнатись, таке відчуття що мій світ в цей момент зруйнується, зруйнується все, така депресія почалась, не можу ні про що інше думати, крім того де , і як знайти гроші, хоча по відсотках я там переплатила ті кредити вже тричі

Успокойтесь!Вы на форуме,и это уже ваш спасательный круг?
А какие у вас мфо?

Успокойтесь!Вы на форуме,и это уже ваш спасательный круг?
А какие у вас мфо?
Кредит Ап, Манівео (але вони згодні за 11 закрити все повністю, і списати відсотки) бистро займ, інші ще не на прострочці

Не знаю, чому , але дуже боюсь зізнатись, таке відчуття що мій світ в цей момент зруйнується, зруйнується все, така депресія почалась, не можу ні про що інше думати, крім того де , і як знайти гроші, хоча по відсотках я там переплатила ті кредити вже тричі
Через таку депресію тут всі пройшли...дзвінки смс....читайте форум по вашим мфо....питайте,не соромтесь.Головне закрийте соц мережі,перевипустіть карти привязані до мфо,признавайтеся рідні......
Кредит Ап, Манівео (але вони згодні за 11 закрити все повністю, і списати відсотки) бистро займ, інші ще не на прострочці
А тіл на яку суму????

Через таку депресію тут всі пройшли...дзвінки смс....читайте форум по вашим мфо....питайте,не соромтесь.Головне закрийте соц мережі,перевипустіть карти привязані до мфо,признавайтеся рідні......

А тіл на яку суму????
В Манівео 11000, а в кредит Ап на 3, але в мене зараз навіть цих 3 немає щоб оплатити

Брала 15000, але частину сплатила, і робила завжди вчасно пролонгації, але на цей раз вже просто немає чим платити

23
Слушайте успокойтесь для начала... все денег у Вас нету...уходите в просрочки и готовьте родных....звонки это не страшно, не приятно конечно но...страх только у Вас в голове. Читайте форум Вы не одна такая, все как-то пережили этот период и Вы справитесь

В Манівео 11000, а в кредит Ап на 3, але в мене зараз навіть цих 3 немає щоб оплатити
Головне не позичайте в людей і якщо є карти з лімітами,не беріть ці ліміти....зупиніться....не пролрнгуйте.....я мала на увазі яка загалтна сума тіл по всім мфо????

Крч, неважно.... Главное что ничего никому отдавать не нужно. Всё. Обнуление. Никто ничего никому не должен. Можете считать, что продали им свою фотографию с паспортом. На звонки с незнакомых номеров не отвечайте, и своё окружению этому научите рассказав о мошенниках и показав сайт ЕРБ. Если Вас нет в ЕРБ, то значит что Вы никому не должны. Долги они в голове только...

Головне не позичайте в людей і якщо є карти з лімітами,не беріть ці ліміти....зупиніться....не пролрнгуйте.....я мала на увазі яка загалтна сума тіл по всім мфо????
Тис 50, я хотіла просто позичити всю суму щоб все закрити, і віддавати просто людині

Крч, неважно.... Главное что ничего никому отдавать не нужно. Всё. Обнуление. Никто ничего никому не должен. Можете считать, что продали им свою фотографию с паспортом. На звонки с незнакомых номеров не отвечайте, и своё окружению этому научите рассказав о мошенниках и показав сайт ЕРБ. Если Вас нет в ЕРБ, то значит что Вы никому не должны. Долги они в голове только...

...

мені 32.....і це що значить що мені борги треба віддавать????в мене обнуления не буде?????капець....

Назад
Угорі