Дуже дивно і страшно. З'явився голос у слухавці

• Автор теми Автор теми Juli_Borg
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K

Juli_Borg

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
8
Бали
133
Juli_Borg не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора!Сьогодні коли я дзвонила знайомій-в трубці кричав злісний чоловічий голос…типу Доброго дня…ахаахаа…такий сміх був стрьомний наче робот якийсь…я набирала декілька разів підряд-замість гудків був звук,схожий що мене десь до чогось з‘єднує…а знайома в цей час чула голос наче з мультфільму чийсь…чи можуть ці тварини якось влізти в телефон і зробити таку переадресацію?У мене прострочення Мілоан,Зе/Банана і Качайгроші…дуже було страшно…

Доброго вечора!Сьогодні коли я дзвонила знайомій-в трубці кричав злісний чоловічий голос…типу Доброго дня…ахаахаа…такий сміх був стрьомний наче робот якийсь…я набирала декілька разів підряд-замість гудків був звук,схожий що мене десь до чогось з‘єднує…а знайома в цей час чула голос наче з мультфільму чийсь…чи можуть ці тварини якось влізти в телефон і зробити таку переадресацію?У мене прострочення Мілоан,Зе/Банана і Качайгроші…дуже було страшно…
Я вибачаюсь, може це параноя?

Я вибачаюсь, може це парано
Ви серйозно??ви думаєте я все вигадала і мені здається?кажу по факту…хтось якось поставив переадресацію що я телефоную на номер - а мене з»єднує з х*р зна чим чи ким…не дай Боже вам таке почути в слухавку…через це і питаю тут,чи можуть ці гади влізти до телефону…я ще молода для параної,та і кредитів у мене мало і не великі…просто це було страшно і дивно,у мене чоловік поряд теж був в шоці

Может это вирус? Созданный окупантами
Ха ха ха .Хороший жарт.

Ви серйозно??ви думаєте я все вигадала і мені здається?кажу по факту…хтось якось поставив переадресацію що я телефоную на номер - а мене з»єднує з х*р зна чим чи ким…не дай Боже вам таке почути в слухавку…через це і питаю тут,чи можуть ці гади влізти до телефону…я ще молода для параної,та і кредитів у мене мало і не великі…просто це було страшно і дивно,у мене чоловік поряд теж був в шоці

Ха ха ха .Хороший жарт.
Так ви не написали що при з'єднанні, ви написали під час гудків! Ось тому я вас і запитала.
В мене ці шараги самі тихі були, тому навіть не знаю можуть чи ні.

Обычный сбой связи. Никак не связанный с МФО. Такое бывает редко.
Ну и, не льстите себе, со своими тремя займами;)

Боже в нас війна , а тут хаха в трубці лякає
Лякає не хаха,а те що мій номер можливо на переадресації без мого відома,в цьому і була суть питання…
Обычный сбой связи. Никак не связанный с МФО. Такое бывает редко.
Ну и, не льстите себе, со своими тремя займами;)
Не льстите?що за сарказм?я написала свою ситуацію і кредити які є!!!

Лякає не хаха,а те що мій номер можливо на переадресації без мого відома,в цьому і була суть питання…
А перевірити телефон на наявність переадресацій?
У людей по 30+. Ваші 3 то для них мрія

Обратите внимание на смайлик, в конце моего сообщения. Вы просто слишком серьезно относитесь к произошедшему.
Перезагрузите телефон, и не переживайте!

того ж і запитав
Ну тогда не, не работал. Но согласись, полезный навык (с перезагрузкой любой техники) ;)
Тут 99,9% форумчан никогда не работали в банках и МФО, но за месяц общения на форуме могут разложить на молекулы любого банковского сотрудника;)

Тут 99,9% форумчан никогда не работали в банках и МФО, но за месяц общения на форуме могут разложить на молекулы любого банковского сотрудника;)
[POSTS=1000]Ага.

И "юрЫсты" которые телефонного "террора" очкуют ) [/POSTS]

Це напевно прослушка?Навряд переадресація.

Ну все... Ото так вирішили проблему авторки теми :mosking: Тепер буде спати спокійно:mosking:
Добряга ??

1680686617033.webp

Назад
Угорі