Щоденник Думки відчаю

• Автор теми Автор теми Ольгамал
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 429
  • Перегляди Перегляди 13K

Ольгамал

Форумчанин
Дописи
178
Реакції
199
Бали
343
Ольгамал не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку, пишу сюди бо поділитись більше немає з ким.
Може я якась не право на чи як, просто останнім часом мене заполонили думки про роботу, на своїй основній я можу заробити максимум 6000 в місяць. А боргів вистачає.
Я вже думала навіть при Веб-кам моделінг.( Але не готова здається на це)
І сьогодні вранці мене осяйнула думка про суругатне материнство, і парі допоможу, і свої борги закрию.

Може я якась не право на чи як, просто останнім часом мене заполонили думки про роботу, на своїй основній я можу заробити максимум 6000 в місяць. А боргів вистачає.
І сьогодні вранці мене осяйнула думка про суругатне материнство, і парі допоможу, і свої борги закрию.
Можливо все ж таки інший варіант?Поїздка за кордон,або в більше місто?

Це вам так зараз здається....все так просто.Раз і все.Ні.....не все так просто.....В мене були одні такі.....зараз синочка виховують....бо на 9 місяці принесли італійці сурогатній мамі пачку грошей і купили квартиру ....І сказали що відмовляються від лялі...ото там був шок.....кредити тихенько курять в стороні...А є таке що і грошей не виплачують..просто відмовляються і все....Це ж добре що допомогли купити квартиру жінці бо своіх 3 дітей мала....тепер у неі 4 дітей....

У меня когда-то была мысль почку продать?✖️, но это агония. Благо нашёл этот форум. На крайние меры идти из-за этих вымогателей не стоит, это моё мнение. Думаю все наладится и у вас и у меня.

Если уже в этом направлении думать начали,почитайте темки в сети,про донорство "посадочного" материала.Суррогатное материнство это хорошо,но ответственность огромная,там контракт.

Можливо все ж таки інший варіант?Поїздка за кордон,або в більше місто?
За кордон не вийде, не хочу залишати малого, йому тільки 4, і він максимум тиждень витримує без мене
Це вам так зараз здається....все так просто.Раз і все.Ні.....не все так просто.....В мене були одні такі.....зараз синочка виховують....бо на 9 місяці принесли італійці сурогатній мамі пачку грошей і купили квартиру ....І сказали що відмовляються від лялі...ото там був шок.....кредити тихенько курять в стороні...А є таке що і грошей не виплачують..просто відмовляються і все....Це ж добре що допомогли купити квартиру жінці бо своіх 3 дітей мала....тепер у неі 4 дітей....
Я про це задумалась, бо в мене знайома, вже другу ляльку виношує , я про це дізналась, і відразу думка , а може і мені на це піти..
Я знаю що там дуже багато нюансів, і потрібно морально бути готовою

За кордон не вийде, не хочу залишати малого, йому тільки 4, і він максимум тиждень витримує без мене

Я про це задумалась, бо в мене знайома, вже другу ляльку виношує , я про це дізналась, і відразу думка , а може і мені на це піти..
И подумайте ещё о том что по сути это будет ваш ребёнок, и вам его придётся отдать, не каждая женщина на это готова, подумайте об этом.

Це дуже важко напевно морально.Все ж таки,обдумайте варіант зміни роботи на більш високооплачувану.Ви зараз просто в паніці,на емоціях,це з часом мине.

Це дуже важко напевно морально.Все ж таки,обдумайте варіант зміни роботи на більш високооплачувану.Ви зараз просто в паніці,на емоціях,це з часом мине.
Я також про це думаю, що як я віддам, виносити то ще виношу, але тоді віддати...

Я також про це думаю, що як я віддам, виносити то ще виношу, але тоді віддати...
От і я за це.Це важко морально.Я б ніколи не змогла.Чесно,краще щось відрізати і перетерпіти біль,чим потім все життя себе картати.Ви заспокойтесь,і все наладиться.Не робіть не обдуманих вчинків.Зробити помилку дуже легко,важко потім її виправити.

От і я за це.Це важко морально.Я б ніколи не змогла.Чесно,краще щось відрізати і перетерпіти біль,чим потім все життя себе картати.Ви заспокойтесь,і все наладиться.Не робіть не обдуманих вчинків.Зробити помилку дуже легко,важко потім її виправити.
Та вже й так наробила помилок, що на все життя запам'ятаю..

Повірте, те що ви задумали, це набагато складніше і небезпечніше чим дзвінки від шараг, вони не варті того, навіть не думайте, люди вже і по 2, 3 роки, а то і більше живуть з ними і нічого живі і здорові.

Вебкаминг предлагала пользователь Eva Ray?

Колись я дуже обережно ставилась до людей ,які просто починали розмову про сурогатне материнство .
Але це було колись.
Потім пройшла сама пекло . Три викидня на великих термінах. Лікування довгі роки .
На сьогодні , я не засуджую сім"Ї ,матерів ,які хочуть стати щасливими .

Але.
Вважаю ,що стати сурогатною мамою можна не лише за ради грошей , а тоді коли ти дійсно хочеш допомогти людям.

В мене була знайома-сусідка. Дівчина гарна ,сама лікарка. Вийшла заміж за чудового хлопця. Переїхали в інше місто ( його перевели по роботі).
Шість місяців і викидень. Хронічне захворювання у неї на все життя.

Через деякий час ми "зустрілися" в соцмережі. В цій сім"ї з"явилася донечка. Зараз вже першокласниця.
Подробиць я не запитувала ,але здогадуюсь , що сім"ї допомогли .
Чому так думаю? По-перше ,така розмова була (як варіант ,якщо не вийде самим).

І ця жінка -мама висвітлює кожен день свого життя в мережі. Соціально активна,дуже. Всі радощі і горе .
Але , немає жодного фото її вагітної.

Ну , а я бажаю їм тільки великого родинного щастя.

А тим ,хто замислюється над таким кроком добре подумати .
Обом сторонам. Щоб не жалкувати потім.

Це не саме страшне.Ми всі в такій самій тут ситуації,але як бачите,живемо,і все чудово.Не бійтесь міняти ситуацію,але не на шкоду собі і своїм близьким.Бажаю вам всього найкращого,все буде добре.Відпустіть МФО,займіться своїм життям і думками❤️

Останнє редагування:
Колись я дуже обережно ставилась до людей ,які просто починали розмову про сурогатне материнство .
Але це було колись.
Потім пройшла сама пекло . Три викидня на великих термінах. Лікування довгі роки .
На сьогодні , я не засуджую сім"Ї ,матерів ,які хочуть стати щасливими .

Але.
Вважаю ,що стати сурогатною мамою можна не лише за ради грошей , а тоді коли ти дійсно хочеш допомогти людям.

В мене була знайома-сусідка. Дівчина гарна ,сама лікарка. Вийшла заміж за чудового хлопця. Переїхали в інше місто ( його перевели по роботі).
Шість місяців і викидень. Хронічне захворювання у неї на все життя.

Через деякий час ми "зустрілися" в соцмережі. В цій сім"ї з"явилася донечка. Зараз вже першокласниця.
Подробиць я не запитувала ,але здогадуюсь , що сім"ї допомогли .
Чому так думаю? По-перше ,така розмова була (як варіант ,якщо не вийде самим).

І ця жінка -мама висвітлює кожен день свого життя в мережі. Соціально активна,дуже. Всі радощі і горе .
Але , немає жодного фото її вагітної.

Ну , а я бажаю їм тільки великого родинного щастя.

А тим ,хто замислюється над таким кроком добре подумати .
Обом сторонам. Щоб не жалкувати потім.
Я задумуваль про сурогатне материнство, і до того як влізла в це болото..

по сути это будет ваш ребёнок, и вам его придётся отдать,
На справді ,ні.
Це не її дитина .
Я сама донор ,але ж я не вважаю,що всі кому віддаю кров є моїми рідними .

Тут проблема в тому ,чи зможе спокійно ,без жалю, віддати дитину ,яку виношувала .

Особисто я би не змогла . Але інших не засуджую.

На справді ,ні.
Це не її дитина .

Тут проблема в тому ,чи зможе спокійно ,без жалю, віддати дитину ,яку виношувала .

Я також задумувалась чи зможу віддати, але мені здається до цієї дитини потрібно поставитись по іншому, і це все пропрацьовувати в собі і з психологом

На справді ,ні.
Це не її дитина .

Я тоже не осуждаю это благое дело, но отдать кровь это одно, я тоже часто это делаю, а другое это отдать ребёнка которого вынашивала, к этому наверное нужно быть готовой, мне конечно же как мужчине этого не понять, но я думаю это не просто. Это только моё мнение.

Назад
Угорі