Друзі вже майже не друзі...

• Автор теми Автор теми VikaArt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 838

VikaArt

Форумчанин
Дописи
163
Реакції
25
Бали
68
VikaArt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго ранку.
Незнаю навіть з чого почати... Мфо 25+- навіть не перераховувала. Затягло так затягло, І щоб хоч трохи триматись, напозичалась в знайомих, друзів... і в один чудовий день,небуло вже до кого звертатись, і випадково я потрапила на цей форум!дуже шкодую що не раніше. З березня місяця перестала платити в мфо. Але,потрібно віддавати гроші знайомим..я в декреті ,відсвяткувала рочок на днях) чоловік був місяць без роботи...а це вчора Слава Богу влаштувався. Щоб отримати зарплату,треба ще місяц чекати,А гроші повернути мала давно,деякі вже образились (...люди добрі, хто як виходив з таких ситуацій? Розкажіть свою історію... дякую!

Всім доброго ранку.
Незнаю навіть з чого почати... Мфо 25+- навіть не перераховувала. Затягло так затягло, І щоб хоч трохи триматись, напозичалась в знайомих, друзів... і в один чудовий день,небуло вже до кого звертатись, і випадково я потрапила на цей форум!дуже шкодую що не раніше. З березня місяця перестала платити в мфо. Але,потрібно віддавати гроші знайомим..я в декреті ,відсвяткувала рочок на днях) чоловік був місяць без роботи...а це вчора Слава Богу влаштувався. Щоб отримати зарплату,треба ще місяц чекати,А гроші повернути мала давно,деякі вже образились (...люди добрі, хто як виходив з таких ситуацій? Розкажіть свою історію... дякую!
Доброго ранку!В нас майже така ситуація,але окрім мфо,є ще кредити в банках.Все почалося в грудні 2018.У нашому будинку трапилася пожежа,(будинок на три сім'ї),жителі з тих кімнат виїхали,залишили все як є,нам довелося все робити.З цього часу почали брати мфо,так я ніхто з родичів навіть не допоміг 1грн.Далі як багато хто з нас брали щоб робити пролонгації,тому що я боялась,що про мене скажуть інші,з липня пішли просрочки.Дякую АДМІНУ,що є такий форум,мені дуже допоміг,я стала менше думати,що подумають інші!Зараз неплатимо нічого.Постійно перечитую форум,була на консультації у юристів,зробила для себе висновки:як що зберу гроші до кінця жовтня то перша подам до суду(як що ні нехай подають в суд на мене,цей варіант юрист каже для мене кращий,так як майна на мені немає,і оф. не працюю ).А з приводу "друзі вже не друзі"-таких друзєй за х.й,да в музєй!

Как бы это не прозвучало, мне мой товарищ, как-то сказал: ну хоть так с тобой созваниваемся. Или позычить, или отдать, или сейчас нету позже верну... Так и живём. Есть народная мудрость: хочешь нажить себе врага, позычь другу деньги

Зврнки около 9 месяцев.. сегодня уже контактная сказала разберись наконец то. Яя естественно ответила что не знаю с кем и о чем ... Она устала вносить в ЧС ихние номера. По поводу денег. Молчат пока ..и я молчу.. но вернуть надо

Всім доброго ранку.
Не падайте духом!!!! я теж поназичала в друзів, в результатів лиш декілька закрила. я такі друзі що більше року чекають. теж є такі що мала давним-давно віддати. я зараз маю 4 мфо з великими прострочками (4-7 місяців) які вже продані колекторам; 3 мфо декілька днів тому вийшли на прострочку, на днях ще 1. Але я зараз вирішила по максимуму віддавати тим, у кого давно позичила. Пофіг МФО! Мені важливіше щоб друзі потім на вулиці віталися, а не відвертались в другу сторону) я теж в декреті як і ви) донечці от-от 3 рочки, а молодшому 6 місяців)) тому чудово вас розумію(

Назад
Угорі