Дружини військовослужбовців і МФО

• Автор теми Автор теми KisYana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 266

KisYana

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
KisYana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня,підкажіть хто подавав довідки в МФО ,що чоловік мобілізований.Чи є результат.Щиро дякую.

Доброго дня,підкажіть хто подавав довідки в МФО ,що чоловік мобілізований.Чи є результат.Щиро дякую.
Я не дружина,но мене питали,чи є військові,я посилала форму 5,і мені списали відсотки, закрила за тіло,не пам'ятаю хто. А в сенс банку сказали,що дружинам мобілізованих списують відсотки з дня мобілізації чоловіка,

Я не дружина,но мене питали,чи є військові,я посилала форму 5,і мені списали відсотки, закрила за тіло,не пам'ятаю хто. А в сенс банку сказали,що дружинам мобілізованих списують відсотки з дня мобілізації чоловіка,
Абсолютне правильне пояснення.
Все залежить від статусу чоловіка.
Мобікам простіше

Сенс банк взагалі уйо банк так як підписав контракт, а для них то не є військовослужбовець))

Мені теж цікаво чи є сенс брати форму 5 чоловік добровольцем пішов. Кредит брала я 2023, на початку року, одружені ми з 2024 року. Чула що списують проценти, чи діє це з ЄАПБ? Хто знає.

Як військовий скажу, це реально те що спасає від мфо. просять копію квитка, форму 5, витяг з частини про посаду і тд. Але реально списують і більше не нараховують.

Назад
Угорі Унизу