Barabashka
Форумчанин
- Дописи
- 967
- Реакції
- 830
- Бали
- 5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прям, Кара Господня! Во влажных местах представляют себя чуть ли не киздецом всемогущим...Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула

Нет играем в прятки))Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
Я тоже сегодня посмеялась с этого смс, идентичное пришло))))Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
Мене залишили без енергопостачання. Від мого боргу весь населений пункт страждає...
Скоро залишать без газопроводу.......
Пііііііі......
НЄту слов,одні вираЖовування)))))))
Реально разсмешили???напишите,что ховаетесь под диваном ??Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
Це жорстоко!!)А ще перекриють кисень і висьорбають усю воду в ставку. А в колодязі понассикають
Суворі часи вимагають суворих дійЦе жорстоко!!)
Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
За свой счетА кто не заплатит- отправят на Нубиру, к рептилоидам!
Це жорстоко!!)
ПешкомЗа свой счет
прЭдставнЫкЫ пистят ... нужно их оштрафовать за это ))Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
Я на підводі до кордону підвезуЭто ещё что, он мне присылали угрозу про принудительное выселение с территории Украины...
Пешком
О ) меня тоже сегодня этим « шедевром» повеселили)))Мене дуже це розмішило),ше більшого брєду не бачила і не чула
У меня самый прикол по смс как раз от енотов был : пришла писЮлька, шо "розмова зі мною записана і буде доказом моєї відмови..."О ) меня тоже сегодня этим « шедевром» повеселили)))
У Маников идею украли)
Горе креативщики )