Довіра розбушувалася!!!

• Автор теми Автор теми Роман Йосипович
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Роман Йосипович

Форумчанин
Дописи
721
Реакції
568
Бали
5130
Роман Йосипович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щось вже третій день довіра бушує. Десь півроку мовчали.
0635139521, 0634909952, 0442998378.
Десь 5 хв.останній дзвінок.
У кого так?

Щось вже третій день довіра бушує. Десь півроку мовчали.
0635139521, 0634909952, 0442998378.
Десь 5 хв.останній дзвінок.
У кого так?
Родню недавно штурмовали двоюродную, которых больше года никто с 20 шараг не трогал. Ну а мне периодически звонят/пишут

У меня от них первого и не было круга)) динеро им продали около года назад, ток проснулись месяц-два назад)
Та у мене фіг знає хто їм продав. Але полотно щось тепер оживилися. Мабуть на відпустку не вистачає))

Це Довіра і Гарантія? так їм наче ліцензію анулювали. Чи то не вони?

А у мене с ними только начинаются отношения) вчера прислали смс что получили меня в подарок)так уже вечером по 1 звонку, и сегодня с утра обзвонила всех контактных)

У меня просрочка большая года. Сейчас штурмуют двоюродных родственников мужа

У меня просрочка большая года. Сейчас штурмуют двоюродных родственников мужа
У меня такая же тема была месяцок назад где-то, тоже просрочки год+, у них походу такой алгоритм у довиры этой.

Щось вони мене штурмують, контактного. Дзвонять на ще один номер. Я його ніде не світив. Може навмання набрали і гаярюють. Хоча не так полотно як мені. То у них після року прострочки загострення?))) У кого ще так?

Щось вони мене штурмують, контактного. Дзвонять на ще один номер. Я його ніде не світив. Може навмання набрали і гаярюють. Хоча не так полотно як мені. То у них після року прострочки загострення?))) У кого ще так?
Ну у меня чутка проштормили родню, но вроде уже перестали

Назад
Угорі